Računalništvo, telefonija
12.05.2010 13:46
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zvezdnik nad zaslonom

Philips v svoji pestri ponudbi predstavlja tudi številne uporabne dodatke za prenosne računalnike. Med njimi izstopa zvočnik SPA5210B, ki ga za predvajanje digitalnega stereo zvoka lahko namestimo neposredno na zaslon ali pa ga odložimo ob prenosnik in glasbo delimo še z drugimi. Njegova majhnost in povezanost samo prek USB nam omogočata, da ga imamo lahko s seboj povsod.
Zvezdnik nad zaslonom
Zvezdnik nad zaslonom

Philipsov priročen zvočnik SoundBar SPA5210B je nadvse preprost za uporabo. Namestimo ga lahko na zaslon prenosnika ali pa ga položimo poleg na ravno površino, saj je narejen tako, da stoji samostojno, odvečni del kabla pa se lahko priročno navije okoli zvočnika.

Zvočnik je za predvajanje in energijo s prenosnikom povezan prek ene same USB povezave, zato dodatne baterije niso potrebne. Računalnik ga takoj zazna kot zunanjo opremo, SoundBar pa je tako tudi takoj na voljo za uporabo. Primeren je tako za prenosnike MAC kot PC.

Čeprav je majhen, se sliši ravno nasprotno, predvaja pa digitalen stereo zvok. Z Bass reflex poudarja in optimizira tudi bas. Zvočniku je priložena priročna torbica, v katero ga lahko spravimo na poti.

Philipsov zvočnik SoundBar SPA5210B je na voljo po priporočeni ceni 49,99 eur.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku