Računalništvo, telefonija
09.09.2020 08:24
Posodobljeno 10 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Žvečilni gumiji za boljšo koncentracijo igričarjev!

Žvečilni gumiji Razer Respawn by 5 Gum naj bi pripomogli k boljšim igralnim rezultatom.
Žvečilni gumiji Razer Respawn by 5 Gum naj bi pripomogli k boljšim igralnim rezultatom.

Nesporno dejstvo je, da zmogljivost osebnega računalnika in frekvenca osveževanja računalniškega zaslona vpliva na igralne sposobnosti igričarja. Večja kot je namreč frekvenca osveževanja zaslona in manjši kot je zakasnitveni čas, boljši je izid pri igranju računalniških iger. K boljšim igralnim dosežkom pa seveda veliko pripomore tudi koncentracija tistega, ki igre igra. To pa je proizvajalca stroje opreme za igre podjetje Razer spodbudilo k pripravi posebnega žvečilnega gumija.

Žvečilni gumiji Razer Respawn by 5 Gum so bili pripravljeni v sodelovanju s podjetjem Mars Wrigley, ti pa naj bi pripomogli k boljši koncentraciji pri igranju računalniških iger. V ponudbi so trije različni okusi (meta, lubenica in tropski punč), na prodaj pa je trenutno v Združenih državah Amerike. Za paket, ki vsebuje 15 žvečilnih gumijev je treba odšteti preračunanih 2,54 evrov, za paket s 150 žvečilnimi gumi pa okoli preračunanih 23,79 evrov, kar seveda ni ravno poceni.

Pri podjetju Razer zatrjujejo, da so njihovi novi žvečilni gumiji rezultat skrbnega procesa raziskav in razvoja, ki je vključeval spremljanje dnevnih aktivnosti, načrtov in prehranjevalnih navad tako občasnih kot profesionalnih igralcev. Njihov izdelek se lahko zaužije kadarkoli v dnevu in po končani igralni seji ni škodljivih posledic. Trenutno še ni znano, kdaj jih bo mogoče kupiti tudi pri nas.


Prijavi napako v članku