Tipkovnice in miške
02.02.2010 06:30
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zračna miška Deanmark AirMouse

Z računalniško miško AirMouse podjetja Deanmark bomo lahko delali tako rekoč kjerkoli!
Z računalniško miško AirMouse podjetja Deanmark bomo lahko delali tako rekoč kjerkoli!

V kolikor vas klasična računalniška miška ovira pri vsakdanjem delu in igranju računalniških iger, potem boste zagotovo navdušeni nad inovativnim izdelkom podjetja Deanmark. Gre za »zračno« računalniško miško AirMouse, kjer za navigacijo in izbiranje vsebin v Microsoftovih operacijskih sistemih Windows sploh ne potrebujemo ravne površine, saj z njo upravljamo kar z mahanjem rok po zraku. Čeprav je razvoj optične tehnologije pri glodavcih sicer omogočil, da lahko zdajšnje računalniške miške uporabljamo skorajda na vseh površinah, le-te seveda postanejo povsem neuporabne, ko jih dvignemo od površine.

Uporaba računalniške miške AirMouse podjetja Deanmark je sila enostavna, saj jo le namestimo na dlan in prsta, medtem ko vgrajeno tipalo poskrbi, da se premik roke “pretvori” v gibaje miškinega kurzorja. Miškine tipke pa so postavljene kar na spodnjo stran kazalca in sredinca. Napolnjena vgrajena baterija zadošča za okoli teden dni brezskrbnega dela.

Inovativna računalniška miška AirMouse podjetja Deanmark bo na trg prispela med letošnjim poletjem in zimo. Za njo bo potrebno onkraj luže v prosti prodaji odšteti 130 ameriških dolarjev oziroma slabih 95 evrov.

Vas zanima več iz te teme?
miške za računalnik

Prijavi napako v članku