Avtomoto
29.08.2023 16:00
Posodobljeno 8 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zmogljivo e-kolo za osvajanje različnih terenov za manj kot 900 €

Električna kolesa so v zadnjih letih pridobila na priljubljenosti zaradi svoje sposobnosti kombiniranja udobja, učinkovitosti in okoljske odgovornosti. So odlična alternativa osebnim vozilom in javnemu prevozu, saj omogočajo hitro in enostavno premagovanje razdalj brez potenja ali napora. Gogobest GM30 je odličen primer inovativnega in zanesljivega električnega kolesa, ki izpolnjuje te potrebe in še več. Kolo je lahko vaš za ugodnih 899,99 € s pomočjo akcijske kode GOBG30. Kje? TUKAJ.

Gogobest GM30 je opremljen z močnim 750W motorjem, ki zagotavlja odlično zmogljivost na vseh vrstah terena. Njegove debele gume omogočajo gladko vožnjo po neravnih cestah, makadamskih poteh ali celo po pesku. Okvir je izdelan iz visoko kakovostne aluminijaste zlitine, ki je lahek in obenem odporen na udarce in korozijo.

Ker je opremljen z osvetljenim LCD zaslonom, lahko z lahkoto spremljate svojo hitrost, stanje baterije in prevožene kilometre. To je zelo priročno, še posebej, če načrtujete daljše izlete in želite ohraniti pregled nad zmogljivostjo kolesa.

GM30 je zasnovan tako, da je odporen na vremenske vplive. To pomeni, da vas nepričakovano slabo vreme ne bo ustavilo. Z enostavnimi krmilnimi elementi je vožnja s tem električnim kolesom povsem preprosta, kar vam omogoča, da se popolnoma osredotočite na uživanje v vožnji.

Za še večjo prilagodljivost in učinkovitost ima kolo 7-stopenjski menjalnik, ki omogoča gladko in zanesljivo prestavljanje. Ne glede na to, ali ste na strmem klancu ali na ravni cesti, lahko hitro prilagodite prestave in s tem zagotovite optimalno delovanje kolesa.

Z vsem tem je Gogobest GM30 idealna izbira za vsakogar, ki išče zanesljivo, udobno in učinkovito električno kolo za vsakdanjo uporabo ali za avanturistične izlete.

Več TUKAJ.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem.


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

AVTERA d.o.o. – LINKSYS

Litijska 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 58 53 610
Linksys, internet - sinonim za kvalitetno mrežno opremo, ki zagotavlja stik s svetom. Zmogljiva, varna in zanesljiva oprema za dom in manjša podjetja. Rešitve, ki jih Linksys ponuja, ... Več

ARTIO PRINT & DESIGN

Cerkvenjak 13, 2236 Cerkvenjak, Tel: 031 538 000
Storitve tiska po meri sodobnega naročnika Pomislite na naslednje: iščete ponudnika za tisk letakov, brošur ali vizitk, storitev, ki jo v visoko konkurenčnem okolju potrebujemo ... Več
Zlati partner

SMART COM d.o.o.

Brnčičeva ulica 45, 1000 Ljubljana, Tel: 01 5611 606
Smart Com udejanja vaše vizije Težko je slediti razvoju informacijskega sveta. Rešimo en problem in že se pojavita dva nova. Kako ohraniti stik z razvojem tehnologije? Odgovor na ... Več

Komponentko d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 5, 1000 Ljubljana, Tel: 030 755 005
Računalniške ponudbe je v Sloveniji ogromno. Dobre računalniške ponudbe pa zelo malo. Vsak, ki se odloča za nakup računalnika, grafične kartice ali katerekoli druge računalniške ... Več