Avtomoto
29.08.2023 16:00
Posodobljeno 3 tedni nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zmogljivo e-kolo za osvajanje različnih terenov za manj kot 900 €

Električna kolesa so v zadnjih letih pridobila na priljubljenosti zaradi svoje sposobnosti kombiniranja udobja, učinkovitosti in okoljske odgovornosti. So odlična alternativa osebnim vozilom in javnemu prevozu, saj omogočajo hitro in enostavno premagovanje razdalj brez potenja ali napora. Gogobest GM30 je odličen primer inovativnega in zanesljivega električnega kolesa, ki izpolnjuje te potrebe in še več. Kolo je lahko vaš za ugodnih 899,99 € s pomočjo akcijske kode GOBG30. Kje? TUKAJ.

Gogobest GM30 je opremljen z močnim 750W motorjem, ki zagotavlja odlično zmogljivost na vseh vrstah terena. Njegove debele gume omogočajo gladko vožnjo po neravnih cestah, makadamskih poteh ali celo po pesku. Okvir je izdelan iz visoko kakovostne aluminijaste zlitine, ki je lahek in obenem odporen na udarce in korozijo.

Ker je opremljen z osvetljenim LCD zaslonom, lahko z lahkoto spremljate svojo hitrost, stanje baterije in prevožene kilometre. To je zelo priročno, še posebej, če načrtujete daljše izlete in želite ohraniti pregled nad zmogljivostjo kolesa.

GM30 je zasnovan tako, da je odporen na vremenske vplive. To pomeni, da vas nepričakovano slabo vreme ne bo ustavilo. Z enostavnimi krmilnimi elementi je vožnja s tem električnim kolesom povsem preprosta, kar vam omogoča, da se popolnoma osredotočite na uživanje v vožnji.

Za še večjo prilagodljivost in učinkovitost ima kolo 7-stopenjski menjalnik, ki omogoča gladko in zanesljivo prestavljanje. Ne glede na to, ali ste na strmem klancu ali na ravni cesti, lahko hitro prilagodite prestave in s tem zagotovite optimalno delovanje kolesa.

Z vsem tem je Gogobest GM30 idealna izbira za vsakogar, ki išče zanesljivo, udobno in učinkovito električno kolo za vsakdanjo uporabo ali za avanturistične izlete.

Več TUKAJ.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SI SPLET d.o.o.

Ukmarjeva ulica 4, 1000 Ljubljana, Tel: 01 428 94 66
V podjetju SI SPLET d.o.o. se ukvarjajo s trženjem varnostnih in drugih rešitev na področju informacijskih tehnologij. V letu 2002 so pridobili ekskluzivno partnerstvo s podjetjem ... Več
Zlati partner

ELKOTEX d.o.o.

Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana, Tel: 01 583 79 10
Elkotex, d. o. o., je grosistično podjetje za nadaljnjo prodajo podjetjem, fizičnim in spletnim trgovinam ter trgovskim verigam. So distributer IT opreme in uporabne elektronike, ... Več

4WEB d.o.o.

Brodišče 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 512 80 55
O agenciji 4WEB Digitalna agencija 4WEB obstaja že 20 let in v tem času so ustvarili že mnogo uspešnih spletnih strani, spletnih trgovin in različnih aplikacij. Odlikujeta ... Več

TISKARNA SILVECO

PE Stegne, Stegne 3, 1000 Ljubljana, Tel: 031 707 667
Ali iščete način za preboj komunikacijske ovire med vami in vašimi potencialnimi strankami ali partnerji? V današnji digitalni dobi je trg enostavno prenasičen s spletnimi oglasi ... Več