Računalništvo, telefonija
27.11.2019 13:00
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zložljivo električno kolo za 350 evrov

Zložljivo električno kolo Ziyoujiguang T18 je predvsem izredno priročno.
Zložljivo električno kolo Ziyoujiguang T18 je predvsem izredno priročno.

Med električnimi prevoznimi sredstvi so poleg električnih skirojev prav električna kolesa tista, ki so v zadnjih nekaj letih doživela neverjeten porast. Idealna so za urbana mestna središča, za pot v službo, za kratek izlet, rekreacijo ali vsakodnevno uporabo – odvisno od tega, kakšno kolo si omislimo.

Zložljivo električno kolo Ziyoujiguang T18 je predvsem izredno priročno in kot nalašč za vsakodnevno pot v službo ali krajši sproščen izlet. Izdelano je iz aluminijeve zlitine, ki je dovolj močna, da podpira 120-kilogramskega kolesarja. Kolo odlikuje 250W močan motor, ki vas bo pognal do največje hitrosti 25 kilometrov na uro. Če boste med potjo pustili, da vas poganja zgolj elektrika, boste z enim polnjenjem prevozili 25 – 30 kilometrov. Če boste kolesu pomagali s »pedaliranjem«, boste v kombiniranem načinu lahko prevozili med 45 in 50 kilometri. Seveda je doseg odvisen od dejavnikov, kot so zunanja temperatura, klančine oziroma vzponi in podobno. Zaradi nastavljive višine sedeža, zložljivih stopalk in zložljive zasnove je to električno kolo zelo priročno. Sistem vzmetenja pa še pripomore k udobni vožnji.

Na povezavi https://www.cafago.com/en/p-y10718.html?aid=novice je zložljivo električno kolo Ziyoujiguang T18 zdaj na voljo za 349,99 evra, a le do konca meseca decembra. Za izdelek tudi ne boste plačali carinskih dajatev (duty free), saj vam bo poslan neposredno iz nemškega skladišča.

  • Velikost kolesa: 115 x 53 x 102 cm
  • V zloženem stanju: 115 x 53 x 73 cm Teža: 17,2kg / 37,9lb

Zato, da boste na cesti vedno vidni, bosta poskrbela sprednji LED žaromet in zadnja luč za dodatno varnost.

V paketu dobite kolo, polnilec, ključ in navodila za uporabo v angleškem jeziku.

Več informacij o izdelku je na voljo na povezavi https://www.cafago.com/en/p-y10718.html?aid=novice, kjer ga lahko tudi kupite.

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku