Računalništvo, telefonija
21.02.2020 17:00

Deli z drugimi:

Share

Živahne barvne nalepke za pisarno, dom…

.. Vse več je kupcev, ki želijo bolj živahne barvne nalepke, zato je Brother lansko jesen lansiral inovativen barvni foto termični tiskalnik nalepk tako za pisarno kot za dom ..

Nalepke so zelo priročne za označevanje tako doma kot v pisarnah, na prireditvah, pri izobraževanju in še marsikje. Z majhnim in zmogljivim tiskalnikom, ki delo opravi več kot odlično, bo vsako tiskanje postalo zabava.

VC-500W tiskalnik ZINK™ je prvi termični foto tiskalnik nalepk pri nas. Brother ga je predstavil prav na podlagi povpraševanja strank, ustvarja pa nalepke v zelo širokem barvnem spektru z uporabo tehnologije ZINK – Zero Ink ™, kar pomeni brez barve.

Ugodne kristalno čiste nalepke Brother tiskalnik ustvari z uporabo posebnega samolepilnega papirja ZINK™. Barvni kristali, ki so vgrajeni v papir ZINK™, se pri segrevanju aktivirajo in ustvarijo visokokakovosten polnobarvni tisk. Ker tiskalnik uporablja nalepke v roli neprekinjene dolžine, jih lahko oblikujete, tiskate in samodejno režete do širine 5 centimetrov in dolžine 40 centimetrov.

Neomejene kreativne možnosti

Ob zelo ugodni priporočeni maloprodajni ceni tiskalnika, ki znaša 239 evrov, učinkovitost barvnega tiska omogoča idealno uporabo v pisarnah, sprejemnih točkah, upravljanju obiskovalcev in prireditev, proizvodnji hrane, upravljanju objektov in izobraževanju, primeren pa je tudi za domačo in obrtniško rabo.

Nalepke se lahko uporabljajo za učinkovito organiziranje arhivov, za izstopajoča varnostna in zdravstvena obvestila, fotografije, nalepke za steklenice, reklamne označbe ter za privabljanje kupcev na prodajna mesta. Kreativne možnosti so praktično neomejene.

Odporne na zunanje vplive

Ker so nalepke prevlečene s prozornim plastificiranim slojem, so tudi zelo odporne na vodo in podobne vplive. Nalepke lahko oblikujete v pisarni ali doma z uporabo računalnika in brezplačne programske opreme Brother P-Touch Editor prek brezžične povezave Wi-Fi ali priključka USB. Ustvarjate jih lahko tudi s pomočjo svojega mobilnega telefona – z brezplačno aplikacijo Color Label Editor ter neposredno brezžično povezavo s tiskalnikom.

Tiskalnik v enem prehodu omogoča tiskanje do robov, samodejni odrez ali zasek nalepke, uporaba pa je s kasetami, v katerih so role samolepilnega papirja, zelo preprosta.

Kasete z rolo nalepk so na voljo v širinah 9, 12, 19, 25 in 50 milimetrov ter dolžini 5 metrov. Zelo preprosto jih lahko zamenjate, kar zagotavlja fleksibilnost ustvarjanja prelepih foto nalepk.

Za vsak prostor

Tiskalnik je glede na zmogljivost izredno kompaktnih dimenzij, saj v širino meri zgolj 113 milimetrov, v globino 116 milimetrov in v višino 96 milimetrov, zato ga lahko uporabljate na vsakem, še tako malem prostoru.

Obiščite spletno stran podjetja Brother www.brother.si in vtipkajte oznako v iskalnik ter si oglejte predstavitveni videoposnetek in ostale karakteristike naprave.

S klikom na “Poišči najbližjega prodajalca” pa lahko enostavno poiščete pooblaščenega prodajno mesto, kjer lahko tiskalnik kupite. (P.R.)

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BROTHER CEE GmbH
Za več informacij so vam na voljo pri BROTHER CEE GmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

brother_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BROTHER CEE GmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

MICROSOFT d.o.o.

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 01 584 61 11
Slovenska podružnica Microsofta je bila ustanovljena leta 1994 z željo, da bi tudi slovenskemu trgu ponudili inovativno programsko opremo. Od začetkov, ko so bili v podjetju zaposleni ... Več
Zlati partner

ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.

Pot k sejmišču 33, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 568 08 00
Špica International je vodilni slovenski ponudnik informacijskih sistemov in rešitev za obvladovanje časa in prostora. Realnega prostora v realnem času! Njihove rešitve vključujejo ... Več
Zlati partner

ANDECO d.o.o.

Industrijska cesta 33, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 22 22
Podjetje ANDECO d.o.o. je nastalo leta 1991. Andeco d.o.o. je zastopnik in distributer več vrst svetovno priznanih znamk. Med njimi izpostavljamo nekaj najpomembnejših: Camelion, ... Več
Srebrni partner

Secop d.o.o.

Vojkova cesta 77, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 73 80
Z več kot 20 letnimi izkušnjami lahko Secop d.o.o. zadovolji vse potrebe svojih zadovoljnih strank na področju upravljanja z dokumenti. Ponujamo: Vodilno svetovno blagovno znamko ... Več