Računalništvo, telefonija
07.03.2017 14:48
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Želite iz prve roke spoznati nove hekerske prijeme?

Želite iz prve roke spoznati nove hekerske prijeme?
Želite iz prve roke spoznati nove hekerske prijeme?

Potem obiščite konferenco BSidesLjubljana, katere glavna tema so hekanje, krekanje, zaščita, varnost in novodobne tehnologije. Namen konference je ozaveščanje širše skupnosti o nevarnostih na področju informacijske varnosti kot tudi o trendih razvoj, letos pa bo v ljubljanskem centru poligon potekala že tretje leto zapored.

Poleg slovenskih predavateljev, bodo svoje znanje na dogodku delili tudi tuji strokovnjaki iz Avstralije, Nemčije, Velike Britanije, Rusije, Italije in Madžarske, posebni gost pa bo direktor urada za varovanje tajnih podatkov Slovenije, Dobran Božič.

Ker živimo v dobi, ko je na internet povezanih vse več naprav, bo veliko pozornosti namenjene nevarnostim, ki jih prinaša internet stvari in kako se velja pred njimi zaščititi. Obeta se namreč prihodnost, v kateri bodo lahko nepridipravi dobili dostop do naših osebnih podatkov na tisoč in en način, vključno preko pametnih žarnic in gospodinjskih aparatov. Govora pa bo seveda tudi o aktualnih pretečih nevarnostih, ki na uporabnike prežijo na spletu.

Če vas informacijska varnost zanima, ste vabljeni k obisku konference, ki se bo odvijala v petek 10. marca, od 9. ure dalje v Kreativnem centru Poligon na Tobačni ulici v Ljubljani. Oraganizatorji obljubljajo, da bo zelo interaktivna, vse dodatne informacije, ki bi vas utegnile zanimati, pa dobite na spletnem mestu https://bsidesljubljana.si/.


Prijavi napako v članku