Računalništvo, telefonija
23.07.2018 10:45

Deli z drugimi:

Share

Zebra predstavlja novo generacijo kartičnih tiskalnikov dveh serij – ZC100 in ZC300

Zebra Technologies, vodilni proizvajalec robustnih mobilnih računalnikov, čitalcev črtnih kod in tiskalnikov na tržišču, je predstavila nove pametne tiskalnike in programsko opremo za oblikovanje kartic, ki je namenjena podjetjem, ki želijo visoko kakovostne rešitve za tiskanje kartic v maloprodaji, turizmu, industriji ter za izobraževalne in finančne institucije.

Zasnovala je kartične tiskalnike Zebra ZC100, ZC300 in ZC350.
Zebra predstavlja novo generacijo kartičnih tiskalnikov dveh serij  – ZC100 in ZC300
Zebra predstavlja novo generacijo kartičnih tiskalnikov dveh serij – ZC100 in ZC300


Tiskalnik Zebra ZC100 je odlična rešitev, če potrebujete enostranske kartice, naj bodo to kartice za goste na dogodku ali članske izkaznice. Zaradi elegantne zasnove tiskalnika tega lahko postavite kamorkoli – v trgovino na vidno mesto strank ali v pisarno. Pri Zebri so poskrbeli za enostavno namestitev, konfiguracijo, uporabo in vzdrževanje tiskalnika ter najpomembnejše – za varnost, z novimi naprednimi varnostnimi funkcijami, katere preprečijo neavtorizirano tiskanje in dostop do podatkov.


Elegantna serija kartičnih tiskalnikov ZC300 in ZC350 vam bosta izničila praktično vsako bolečino povezano s kartičnim tiskanjem. Rezultat je tehnologija, ki potrebuje zgolj pritisk na gumb, s katerim že lahko tiskate – dvostransko tiskanje, magnetna tehnologija ali brezkontaktne kartice, črno-bele ali barvne kartice – za serijo ZC300 je vse to zelo enostavno.


Zebra ZC350 je z naprednimi opcijami za tisk in veliko hitrostjo tiska najboljši med najboljšimi. Ker podpira praktično vse kodirne tehnologije, boste z njim lahko natisnili skoraj vsako kartico, ki si jo lahko zamislite – kreditne kartice, debetne kartice, kartice dostopa, kartice lojalnosti, vozovnice ali ID kartice.


Za dodatne informacije o novih serijah tiskalnikov kontaktirajte podjetje Info-kod.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem INFO-KOD d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri INFO-KOD d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

info-kod logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem INFO-KOD d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku