Igre
15.08.2018 11:13
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Ljubitelji iger pozor: Prihaja prenovljen PlayStation 4

Igralna konzola PlayStation 4 Pro 500 Million Limited Edition bo zagotovo navdušila tudi najzahtevnejše ljubitelje iger.
Igralna konzola PlayStation 4 Pro 500 Million Limited Edition bo zagotovo navdušila tudi najzahtevnejše ljubitelje iger.

Igralna konzola PlayStation je najbolje prodajana igalna konzola in to z razlogom: ima enostavno najboljšo ponudbo iger. Od športnih, akcijskih, strateških, do zabavnih in povsem sproščujočih, PS4 ponuja za vsakogar nekaj. Zato ne preseneča, da je podjetju Sony doslej od leta 1994 uspelo skupaj prodati že več kot 500 milijonov igralnih konzol PlayStation.

Zaradi izjemnega uspeha so se pri podjetju Sony odločili, da ljubiteljem iger ponudijo v prodajo novo oziroma posebno različico igralne konzole PlayStation 4, ki sliši na ime PlayStation 4 Pro 500 Million Limited Edition. Ta bo najprej na voljo v Združenih državah Amerike za preračunanih 441 evrov, pri nas pa bomo morali zanjo odšteti okoli 500 evrov. Prodaja novosti se bo pričela 24. avgusta letos, ob nakupu pa bomo prejeli igralno konzolo Sony PlayStation 4 Pro s prosojnim ohišjem modre barve, vgrajenim trdim diskom kapacitete dveh terabajtov, brezžični krmilnik DualShock 4, spletno kamero PlayStation Camera, kakovostne slušalke in stojalo za postavitev konzole v navpični položaj.

Pri tem velja omeniti, da je igralna konzola Sony PlayStation 4 Pro 500 Million Limited Edition verjetno zadnja konzola družine PlayStation 4 pred prihodom konzole Sony PlayStation 5, ki naj bi bila ponujena v prodajo šele v drugi polovici leta 2019 ali celo na začetku leta 2020. Med večjimi novostmi novinca naj bi bila popolna opustitev optičnega diska, kar bi usmerilo uporabnike na digitalne prenose in storitev PlayStation Now “streaming«, kar bi proizvajalcem omogočilo več prostora in večjo zmogljivost procesorja in grafične kartice. Igralna konzola PlayStation 5 naj bi prinesla še novi igralni plošček DualShock ter podporo za navidezno in razširjeno resničnost, ki sta vse bolj priljubljeni.


Prijavi napako v članku