Računalništvo, telefonija
01.06.2020 07:49
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Že poznate skrivno igro novega brskalnika Microsoft Edge?

Igra ''Let's Surf'' je že navdušila mnoge!
Igra ''Let's Surf'' je že navdušila mnoge!

Novi Microsoftov spletni brskalnik Edge s pogonom Chromium postaja med uporabniki operacijskih sistemov Windows vse bolj priljubljen. Ta namreč omogoča uvoz vseh nastavitev, gesel, zaznamkov, najbolj obiskanih strani in celo sinhronizacijo z vašim aktivnim računom za brskalnik Chrome. Najnovejša različica novega spletnega brskalnika Microsoft Edge (83.0.478.37) pa je še boljša, saj ponuja skrivno igro, ki jo lahko igramo tudi brez povezave v svetovni splet in je navdušila že mnoge uporabnike širom sveta.

Nova igra vgrajena v spletni brskalnik Edge s pogonom Chromium se imenuje ”Let’s Surf” in je dostopna tako, da v naslovno vrstico vpišemo ukaz »edge://surf« (brez narekovajev). Tu dejansko gre za igro, kjer nastopamo v vlogi deskarja in se poskušamo izogibati različnim oviram, ki se nam pojavijo na poti. Igralec ima na voljo tri igralne načine, in sicer igra brez konca, igra na čas in igra, kjer poskušamo preiti čim več vrat. Uporabnik ima na voljo tri življenja, hkrati pa lahko nabira strele za hitrost.

Najlepše pri tem pa je, da igra ne deluje zgolj na tipkovnico, ampak tudi na druge periferne enote, kot je na primer računalniška miška in igralni plošček. Naše dosežke lahko za nameček primerjamo tudi z drugimi igralci. Tu je na voljo celo počasnejši način, ki bo seveda prišel v poštev predvsem tistim, ki so začetniki v igri.


Prijavi napako v članku