Računalništvo, telefonija
23.09.2016 10:40

Deli z drugimi:

Share

Že poznate ekskluzivno storitev YouTube Heroes?

Program YouTube Heroes bo nagradil marljive prostovoljce!
Program YouTube Heroes bo nagradil marljive prostovoljce!

YouTube predstavlja glavni vir spletnih videoposnetkov in več kot milijarda rednih uporabnikov na mesec dokazuje priljubljenost portala na globalni ravni. Zaradi tega ne preseneča, da je upravljanje z njegovimi vsebinami zelo zahtevna naloga. Poleg velikega števila videoposnetkov je tu treba upoštevati še na milijone komentarjev, med katerimi seveda najdemo tudi take, ki tam ne sodijo.

Ker pri podjetju Google navalu videoposnetkov in komentarjev na spletnem portalu YouTube niso več kos, so za pomoč zaprosili kar njegove uporabnike, pri čemer so za ta namen uvedli storitev oziroma skupnost YouTube Heroes. Tu dejansko gre za globalno skupnost uporabnikov, ki bodo podjetju Google pomagali pri iskanju neprimernih vsebin, urejanju napisov, naslovov in podnapisov filmskih posnetkov ter pri deljenju znanja z drugimi uporabniki. Za dobro opravljeno delo pa jih bo podjetje Google nagradilo s točkami.

Z zbiranjem točk v okviru programa YouTube Heroes bodo uporabniki pridobili možnost dostopa do naprednih orodij za urejanje, kot so možnost množične prijave nepravilnosti, možnost učenja in sodelovanja z drugimi uporabniki ter ceno možnost neposrednega stika z zaposlenimi pri podjetju Google. Vse prednosti programa YouTube Heroes si lahko ogledate na spodnjem videoposnetku oziroma na spletni povezavi bit.ly/YouTube-Heroes-RN. Več o samem programu pa je na voljo na naslovu bit.ly/YouTube-Hero.


Prijavi napako v članku