Igre
02.02.2020 08:10

Deli z drugimi:

Share

Zdaleč najboljši telefon za igranje iger je..

Asus ROG Phone 2 je eden najboljših pametnih mobilnih telefonov za igranje mobilnih iger.
Asus ROG Phone 2 je eden najboljših pametnih mobilnih telefonov za igranje mobilnih iger.

Ko se odločamo za nakup novega pametnega mobilnega telefona, je strojna oprema pogosto tista, ki nas prepriča. To še posebej drži v primeru, če pametni mobilni telefon uporabljamo za igranje mobilnih iger. Te so namreč v zadnjih nekaj letih postale že grafično zelo napredne, zato je zmogljiv telefon že nuja za dobro igričarsko izkušnjo.

Pri igranju mobilnih iger pa je še posebno pomemben zaslon, kar so nedavno dokazali računalniški zanesenjaki spletnega portala Hardware Upgrade. Ti so namreč igranje igre Shadowgun Legends igrali na zaslonu s povprečno frekvenco 120 sličic na sekundo in 60 sličic na sekundo. Videoposnetek je objavljen na spletni povezavi https://youtu.be/I4Kw93s7Hxw, iz njega pa je jasno razvidno, da višja frekvenca izrisa slik zagotavlja boljše igričarske izkušnje, saj omogoča bolj kakovosten izris slik. Tu namreč ni nobenih kompromisov na račun »trganja slik« in občasne izgube ločljivosti.

Zato ne preseneča, da je za mnoge poznavalce eden najboljši pametnih mobilnih telefonov za igranje računalniških iger Asus ROG Phone 2. Ta je namreč opremljen z naprednim zaslonom s 16,7-centimetrsko oziroma 6,59-palčno diagonalo in ločljivostjo FHD+, ki lahko slike izrisuje s povprečno frekvenco 120 sličic na sekundo, kar še dodatno izboljša kakovost igranja akcijskih iger. Piko na i dodajo še zmogljiv mobilni procesor Snapdragon 855 Plus, sistemski pomnilnik kapacitete 12 gigabajtov, vgrajeni pomnilnik s 512 gigabajti prostora za shranjevanje podatkov in napredni vodni hladilni sistem za strojno opremo.


Prijavi napako v članku