Računalništvo, telefonija
14.09.2020 08:00

Deli z drugimi:

Share

Zaženite računalnik 10-krat hitreje

.. Xplore v mesecu septembru na prodajne police pošilja Micro SD kartico velikosti 256 GB in SSD računalniške diske kapacitet od 256 GB, 512 GB do 1 TB ..
Zaženite računalnik 10-krat hitreje
Zaženite računalnik 10-krat hitreje

Tradicionalni trdi diski so preteklost. Z zamenjavo z novim SSD diskom XPLORE XP1500 dosežete zagon vašega računalnika 10-krat hitreje. V bistvu pri SSD disku niti ne govorimo več o zagonu, saj se računalnik preprosto vklopi brez čakanja in nalaganja operacijskega sistema. SSD diski so hitrejši od tradicionalnih trdih diskov, ker imajo lažji dostop do podatkov in nimajo motornega mehanskega zagona. V primerjavi z elektromehanskimi pogoni so SSD-ji tudi bolj odporni proti fizičnemu šoku. Hkrati pa so tihi in imajo, kot že rečeno, hitrejši čas dostopa in manjšo zakasnitev.

Vdihnite življenje v računalnik

XPLORE Slovenija predstavlja naslednjo generacijo priljubljenih SSD-jev, namenjenih rešitvam za potrošnike doma in v pisarni. XPLORE XP1500 je nova serija SSD, namenjena uporabnikom, ki iščejo veliko hitrejšo in zanesljivejšo alternativo tradicionalnemu trdemu disku.

Zanesljiv 3D TLC, izjemna hitrost

XPLORE XP1500 SSD zagotavlja najboljše v razredu učinkovitosti in zanesljivosti. Osvežen pogon je opremljen s 3D TLC NAND Flash pomnilnikom. Vdelana programska oprema zagotavlja popolno varnost programske opreme, doslednost in varnost med uporabo.

Temelji na visoko zmogljivem 3D NAND Flash pomnilniku v tehnologiji TLC. Intenzivno testiranje in spretno izbiro komponent je omogočilo ustvarjanje učinkovitega in trajnega pogona. Kot dokaz o uporabi komponent najvišje kakovosti in izredno pozornost do detajlov je za pogon zajeta 2-letna garancija brez TBW omejitev.

SSD XPLORE XP1500 dosega izjemne hitrosti tudi do 564 MB/s pri branju in 525 MB/s pri pisanju, kar ga postavlja ob bok najboljšim in najhitrejšim rešitvam.

Spominska kartica velikosti 256 GB

Xplore predstavlja tudi 256 GB mikro SD kartico XP1400. In tako dopolnjuje serijo hitrih spominskih kartic U3 (100 MB/s branje in 30 MB/s pisanje), kar zagotavlja snemanje kvalitetnih 4K posnetkov in izjemno hitrost prenosa podatkov.

Z novo 256 GB kartico zaokrožuje široko ponudbo spominskih kartic kapacitet od 16 GB, 32 GB, 64 GB,128 GB in 256 GB.

Več najdete na www.xplore.si (P.R.)


Prijavi napako v članku