Triki in nasveti
10.06.2019 08:00

Deli z drugimi:

Share

Služiti se da tudi z obiskom trgovin

Imate pametni telefon in zakupljen prenos podatkov? Potem se lahko prijavite na novo storitev, s pomočjo katere se da zaslužiti nekaj dodatnega denarja.
Služiti se da tudi z obiskom trgovin
Služiti se da tudi z obiskom trgovin

Kolikokrat na teden hodite po različnih trgovinah in opravljate nakupe? Kaj, če bi že za sam obisk trgovine bili tudi plačani? To namreč ponuja nova aplikacija SmartSpotter.

Registracijo opravimo enostavno kar preko spleta in nato namestimo aplikacijo na svoj pametni telefon (Android ali iOS). V primeru, da je dovolj ljudi že prijavljenih, bomo prejeli e-poštno obvestilo, da smo na čakalni vrsti. V nasprotnem primeru bomo dobili povezavo za vnos nadaljnjih podatkov.

Za obisk v določeni trgovini lahko zaslužimo od 0,25€ pa vse do nekje 1,75€; za izplačilo pa moramo nabrati 20€. Izplačila potekajo direktno na vpisan transakcijski račun, katerega smo navedli ob registraciji.

Ob prvi uporabi dobimo tudi testno nalogo, s pomočjo katere se lažje spoznamo, kaj bodo od nas obiski sploh zahtevali, na kaj moramo biti pozorni in kaj moramo slikati za dokazno gradivo.

Glavni razlog, zakaj bi to počeli je ta, da na dolgi rok tudi sami izboljšamo nakupovalno izkušnjo. Tako lahko trgovini sporočimo, da nimajo zaloge določenega izdelka, so brez označenih akcij,…

Več -> https://www.smartspotter.com/


Prijavi napako v članku