Slika, tv, avdio
Poslovne rešitve
01.03.2024 14:16

Deli z drugimi:

Share

Zasloni ePaper Display, ki ne potrebujejo skoraj nič energije

Zasloni SHARP / NEC, naj bodo ePaper Display ali velikoformatni MExx2 Series, predstavljajo vrhunec tovrstne tehnologije. Idealni so za prikazovanje kakršnihkoli informacij ali oglaševanje.

SHARP / NEC zasloni na osnovi ePapirja (ePaper) predstavljajo prelomen napredek v tehnologiji energetsko učinkovitih naprav. SHARP EP-C131 z velikostjo zaslona 13,3 palca (33,8 cm) in SHARP EP-C251 velikostjo 25,3 palca (64,3 cm) sta odlična predstavnika tovrstnih zaslonov.

Kot papirni plakat, a še boljši

Zasloni s tehnologijo ePaper Display med prikazovanjem vsebine za svoje delovanje ne porabijo nič energije. Med spreminjanjem vsebine pa porabijo le minimalno količino energije – kar predstavlja velik korak proti ogljično nevtralni družbi.

ePaper Display je super digitalna alternativa papirnim plakatom in je namenjen uporabi 24 ur na dan vse dni v tednu. Barvni ePapir vrhunsko prikazuje statično vsebino, ki je vedno na ogled – kot so table z jedilniki, druge informacije v trgovinah in gostinskih lokalih ali vozni redi ter druge informativne table na različnih lokacijah. Zaslone odlikuje to, da so dobro vidni tudi v svetlih okoljih. Videz je podoben papirju, tehnologija je enostavna za uporabo, prijazna je za oči, površina pa brez odsevov ali preveč modre svetlobe. ePapir je sinonim za trajnost in udobje tistega, ki ga gleda.

Integriran SoC (System-on-Chip) zagotavlja pametno delovanje, primerno za digitalno prihodnost ter prilagajanje in uživanje v preprostem upravljanju vsebin, ki jih naložimo preko vhoda USB, Wi-fi ali Bluetooth tehnologije.

Poleg tega je SHARP ePaper Display izjemno lahek in ga je mogoče obesiti kot sliko ali postaviti samostojno. Napaja se lahko z baterijo in ne potrebuje nujno napajalnega kabla, zato je tudi izredno enostaven za namestitev.


Ključne prednosti

  • Brez nepotrebne porabe energije: statične vsebine zaslon predvaja z ničelno porabo energije, ki je potrebna le, ko se vsebina oziroma slika na njem spremeni.
  • Nemotena berljivost: tudi v najsvetlejših okoljih je zaslon brez odsevov, vsebina pa je zelo podobna tisti, ki je prikazana na papirju.
  • Odlična vizualna zmogljivost: zaslon se ponaša z barvno zmogljivostjo ACeP, odličnim kontrastom, ločljivostjo in širokimi koti gledanja. Tako lahko zaslon gledate od strani in še vedno jasno vidite, kar je na njem prikazano.
  • Enostavno upravljanje vsebine: preprosta in priročna konfiguracija in distribucija vsebine preko računalnika, vhoda USB ali brezžično prek tehnologije Wi-fi ali Bluetooth.
  • Hitra in prilagodljiva namestitev: ker je lahko ePaper Display samostojen in ne potrebuje nujno napajalnega kabla, so možnosti neomejene – postavite ga lahko kamorkoli, ležeče, stoje, obrnjenega navzgor, navzdol …

Velikoformatni zasloni MExx2 Series

Če imate drugačne potrebe in potrebujete velikoformatni zaslon velikosti od 43 palcev (109,2 cm) do 65 palcev (165,1 cm), ima SHARP / NEC seveda rešitev tudi za vas. Zasloni MExx2 Series so primerni za spletna srečanja in videokonference, pa tudi oglaševanje. Na njih je nameščen operacijski sistem Android s preglednim menijem.

So zelo učinkoviti in tihi, kar boste med pomembnim sestankom zagotovo cenili. Tudi ti zasloni so narejeni tako, da boste vsebino videli čim bolje in brez odsevov. Opremljeni so z zvočniki in nudijo enostavno povezljivost z na primer vašim prenosnim računalnikom. Med drugim imajo 3 HDMI vhode. Zaslon lahko nadgradite tudi z Wi-fi modulom. Na strani imajo vhode LAN (RJ-45), audio out, USB 2.0 in USB 3.0, USB-C …

Kot rečeno so nadvse primerni tudi za oglaševanje. Z uporabo tovrstne tehnologije boste bolj vidni in prej opazni.

Tudi te zaslone lahko uporabljate pokončno (v portretnem načinu) ali ležeče (landscape). Namenjeni so uporabi do 18 ur na dan 7 dni v tednu.

Več najdete na www.acord-92.si (P.R.)


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem NEC.
Vas zanima več iz te teme?
NEC zasloni


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

UV LED TISKALNIK

Brezje pri Dobrovi 74b, 1356 Dobrova, Tel: 041 735 643
Tisk Tavčar Tisk Tavčar d.o.o. je v osnovi družinsko podjetje z 20-leti grafičnih izkušenj, pa tudi strojništvo in elektronika jim nista tuja.Predstavljajo vam UV LED tiskalnik, ... Več

Pilon AEC

Dunajska cesta 144, 1113 Bežigrad, , Tel: 0590 3 0590
Informacijsko modeliranje gradenj (BIM) je veliko več kot le tehnologija – to je zapleten postopek načrtovanja in gradnje, ki arhitektom pomaga pri ustvarjanju inovativnih stavb ... Več
Zlati partner

NLB d. d.

Trg republike 2, 1000 Ljubljana, Tel: 01 477 2000
Dobro delujoč finančni sistem je temelj sodobnega gospodarstva in banke pri tem opravljajo pomembno družbeno funkcijo. Banke morajo biti zmožne posojati denar potrošnikom in podjetjem ... Več

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640