Računalništvo, telefonija
07.03.2016 12:16
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zaščitite lastnino pred škodljivci

V zadnjih letih smo priča vse bolj pogostim pojavom divjih živali v neposredni bližini naselji, parkov in dvorišč. Najpogosteje govorimo o kunah, ki so sicer majhne živali, vendar vseeno nevaren plenilec. Na našo srečo kune niso nagnjene k napadom na ljudi, naravnost pa obožujejo električne kable na avtomobilih.
Zaščitite lastnino pred škodljivci
Zaščitite lastnino pred škodljivci

Če še niste doživeli, da bi vam kuna pogrizla električne kable, potem imate res srečo. Ni se prijetno usesti za volan, obrniti ključ in ugotoviti, da se motor noče zagnati. Ko dvignete pokrov motorja, zagledate pogrizene in natrgane kable, kot da vam je nekdo sabotiral vozilo. Na obisku je bila kuna!

Ne samo, da boste zamudili na delo, vzeti si boste morali čas za iskanje električarja in serviserja, da sploh ne omenjamo visokih stroškov popravila, ki bodo poskrbeli, da na »incident« s kuno ne boste hitro pozabili.
V izogib neprijetnim pripetljajem si priskrbite vodotesen avtomobilski ultrazvočni odganjalec kun, ki ga priporoča Conrad Tekkie. Naprava proizvaja za človeka neslišne, agresivne sinusne ultrazvočne tone, ki so za kune izredno nadležni. Ker je ta odganjalec kun odporen na vodo in umazanijo, ga lahko pritrdite neposredno na vhodne odprtine na avtomobilu. Predlagamo vam, da si ogledate katere vrste odganjalcev nudimo ter se tako lažje odločite za optimalno rešitev.

V Conradu smo se problematike kun lotili temeljito in ugotovili, ne samo da kune povzročajo škodo na vozilih, ampak se rade naselijo v stanovanjske objekte, skupaj s krti, polhi, miškami in mravljami, da sploh ne omenjamo neprijetnosti, nervoze in potencialnih zdravstvenih težav, ki jih lahko povzročajo komarji. Za vas smo zato testirali različne odganjalce in moramo reči, da smo z rezultati zelo zadovoljni. Svetujemo vam, da škodljivce preženete z našimi odganjalniki. Te naprave vam omogočajo veliko fleksibilnost, saj jih ni potrebno napajati direktno preko vtičnice. Naprave so opremljene z mikro baterijami, navadnimi in tistimi polnilnimi. Ko uporabljate polnilne baterije, jih lahko polnite preko USB priključka na napravi ali pa kar preko hišne mreže.

Zaščitite vaš avtomobil, stanovanje, hišo, klet ali vikend, poskrbite za zaščito na vaši terasi in dvorišču ter se izognite neprijetnim presenečenjem. Sprostite se in brezskrbno preživljajte vaš prosti čas, ki naj ga popestrijo Conrad izdelki.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem CONRAD ELECTRONIC d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri CONRAD ELECTRONIC d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem CONRAD ELECTRONIC d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku