Računalništvo, telefonija
09.07.2016 07:49

Deli z drugimi:

Share

Zaradi sebka padel 70 metrov globoko, a preživel!

Pri zajemanju sebkov ne tvegajte preveč, saj sebek ni vreden vašega življenja.
Pri zajemanju sebkov ne tvegajte preveč, saj sebek ni vreden vašega življenja.

Sebki so se že povsem zasidrali v vse pore našega življenja, saj ga ni trenutka v dnevu, da ne bi kdo posnel kakega sebka, kar še posebno drži za uporabnike družbenih omrežij. Ker pa je tega enostavno preveč, se posamezniki vse bolj spuščajo v skrajnosti, saj želijo z lastno fotografijo preseči množico, kar pa se ne vedno konča po pričakovanjih. To je pred kratkim na lastni koži spoznal 20-letni kanadski turist, ki je počitnice preživljal v hrvaških Plitvicah, saj je za las ušel smrti.

Kanadskemu turistu zajem sebka namreč ni šel ravno po načrtih, saj je padel s kar 70-metrske razgledne točke na Plitvicah. Nepreviden možakar je preživel zgolj zato, ker se je zataknil ob vejo. Kljub temu je utrpel zelo hude poškodbe in bo verjetno moralo preteči kar nekaj časa, preden bo Kanadčan ponovno zmožen samostojno opravljati vsakodnevne stvari. Možakar pa jo je vendarle bolje odnesel kot 54-letna slovaška državljanka, ki je padla s stene pri poskusu fotografiranja slapov in pri tem umrla.

Če tudi sami zajemate sebke bodite previdni, še posebej pa se izogibajte fotografiranja z mobilnim telefonom na nevarnih mestih. Samo na hrvaškem je namreč z zgolj nekaj letih zaradi želje po najboljšem sebku življenje izgubilo kar pet oseb.


Prijavi napako v članku