Oglas potekel

Razvijalec celostnih rešitev (m/ž)

Q-FREE TRAFFIC DESIGN, d.o.o. je del mednarodne skupine Q-FREE (norveško multinacionalno podjetje s področja Inteligentnih Transportnih Sistemov). Z več kot 25 letno prisotnostjo na trgu, je s svojo visoko specializirano dejavnostjo razvoja, implementacije in vzdrževanja s področja ITS, sinonim za uspešno in nenehno rastoče podjetje.

V podjetju Q-FREE TRAFFIC DESIGN, d.o.o. iščemo razvijalca celostnih rešitev. Naša razvojna skupina je odgovorna za razvoj sistemov, integracijo in delovanje tehnologij in zalednih rešitev na področju cestninjenja in ostalih pametnih transportnih sistemov. Razvojno skupino sestavlja približno 10 visoko kvalificiranih delavcev na področju razvoja programske opreme in sistemov.Najpomembnejše delovne naloge:

  • Globalno oblikovanje naših zalednih rešitev za naše stranke.
  • Izvajanje, testiranje in delovanje zalednih rešitev podjetja Q-FREE ASA.
  • Integracija z drugimi enotami Q-FREE ASA po vsem svetu.

Kaj želimo od vas:

  • Nekaj let izkušenj kot razvijalec z različnimi nalogami in položaji
  • Izkušnje z izvajanjem različnih slojev v arhitekturi in znanje o kompleksni poslovni logiki, podatkovnih bazah in sistemski integraciji.
  • Izkušnje z uporabo Jave in SQL.
  • Cenili bomo, če poznate enega ali več naslednjih sistemov: Linux, Maven, Messaging (AMQP), PostgreSQL, JOOQ, Hibernate, http REST, Debian, CentOS, Jenkins, Git, itd.

Iščemo inženirja, ki je strukturiran in usmerjen k rešitvam ter ima VII. stopnjo univerzitetne izobrazbe in nekaj let izkušenj. V nadaljnje morate znati sodelovati, biti prilagodljivi in radovedni. Cenimo zaposlene, ki so samoiniciativni, fleksibilni in dajejo pobude. Dobro se morate sporazumevati v slovenščini in angleščini, tako ustno kot pisno.

Smo podjetje, ki deluje na zanimivih projektih na mednarodnem prizorišču. Obstajajo velike priložnosti za osebni razvoj v kvalificiranem poklicnem okolju, ki šteje več kot 100 razvijalcev programske opreme po vsem svetu.

Ponujamo zaposlitev v naprednem podjetju z vrhunsko usposobljenostjo, velikimi ambicijami in konkurenčnimi pogoji. Delovno mesto bo v Ljubljani, pričakuje pa se tudi nekaj mednarodnih potovanj.

Vaše prijave z dokazili in življenjepisom (CV) v slovenskem jeziku in/ali angleškem jeziku, ki naj vsebuje kronološki prikaz doseženih znanj ter preteklih delovnih izkušenj, sprejemamo na e-naslov: zaposlitev@q-free.com najkasneje do 25. 05. 2019.


Deli z drugimi:
Share

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Vpišite vaš email in 1x tedensko vas obvestimo o novih oglasih.


Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

XENON FORTE d.o.o.

Letališka cesta 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 548 48 00
Xenon forte d.o.o. je podjetje s 30-letno tradicijo. V celotnem času svojega obstoja se zavzema za odličnost in verodostojnost. Skupaj s podjetji Xenon forte Zagreb d.o.o., Xenon ... Več
Zlati partner

SMART COM d.o.o.

Brnčičeva ulica 45, 1000 Ljubljana, Tel: 01 5611 606
Smart Com udejanja vaše vizije Težko je slediti razvoju informacijskega sveta. Rešimo en problem in že se pojavita dva nova. Kako ohraniti stik z razvojem tehnologije? Odgovor na ... Več
Zlati partner

ZEBRA SYSTEMS s.r.o.

Opavská 6230/29a, Češka, , Tel: +420 596 912 961
Kibernetska varnost oziroma dober varnostni načrt je ključen za zaščito vseh kategorij podatkov pred krajo, izgubo ali okvaro. Sem spadajo občutljivi podatki, osebno prepoznavni ... Več

Fakulteta za uporabne družbene študije (FUDŠ)

Gregorčičeva ulica 19, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 907 34 61
Fakulteta za uporabne družbene študije v Novi Gorici (FUDŠ) je bila kot samostojen zasebni visokošolski zavod ustanovljena leta 2006. Na fakulteti se izvajajo študijski programi ... Več