Projektant programer (m/ž)

Skupaj s sodelavci dosegamo najvišje cilje. Želite skozi izzive rasti skupaj z nami? Skupina MAHLE je vodilni mednarodni dobavitelj v avtomobilski industriji. Z našimi izdelki za motorje z notranjim zgorevanjem in njihovimi perifernimi deli kot tudi rešitvami za električna vozila naslavljamo vse ključne izzive, povezane s tehnologijo pogonskih sistemov in klimatskih naprav. Danes inovativne izdelke izdeluje okrog 75.000 zaposlenih na 170 proizvodnih lokacijah in v 16 razvojno raziskovalnih centrih. Nenehno izboljšujemo obstoječe tehnologije, razvijamo nove tehnološke koncepte in postavljamo standarde. MAHLE izdelki so vgrajeni že v vsakem drugem vozilu. Skupina MAHLE je v Sloveniji prisotna v Šempetru pri Gorici, Komnu in Bovcu.

Delite strokovno znanje, razvijajte ideje in dosegajte uspehe z odgovornimi dejanji
v MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o. v Šempetru pri Gorici kot

Projektant programer (m/ž)Ste pripravljeni sprejeti pomembno odgovornost?

  • Programiranje strojev in naprav – PC in PLC aplikacije.
  • Izvajanje najzahtevnejših nalog s področja izdelave projektne dokumentacije za električno in elektronsko opremo strojev in naprav
  • Zaželeno znanje za izdelavo elektro načrtov strojev in naprav.

Prepričajte nas s svojimi strokovnimi in osebnimi veščinami.

  • Univerzitetni diplomirani inženir elektrotehnike, računalništva oz. magister inženir elektrotehnike, računalništva ali druge ustrezne tehnične smeri
  • Aktivno znanje angleškega jezika
  • Samostojnost, vestnost in natančnost pri delu
  • Smisel za inovativni pristop
  • Sposobnost za identifikacijo možnih izboljšav in racionalizacij
  • Sposobnost za delo v timu.

Sodelavcem skozi redna srečanja in raznolike programe usposabljanja zagotavljamo številne možnosti osebne rasti in razvoja na individualni ravni. Uspešno dolgoročno sodelovanje s sodelavci je del našega poslanstva, zato cenimo učinkovitost, uspeh pa vedno primerno nagradimo in delovne naloge prilagajamo različnim obdobjem vašega življenja. Stopajte po poti uspeha. Z nami!

Z izbranim kandidatom oz. kandidatko bomo sklenili delovno razmerje za nedoločen čas, s polnim delovnim časom in 6-mesečnim poskusnim delom.

Vabimo vas, da nam pošljete pisno vlogo s podrobnim življenjepisom ter dokazili o izpolnjevanju pogojev do
10. 07. 2018
na naslov: MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o., Področje za kadrovanje in razvoj ljudi, Polje 15, 5290 Šempeter pri Gorici, s pripisom prijava na delovno mesto »Projektant programer«.


Deli z drugimi:
Share