Zlati partner

Prodajalec v veleprodaji na področju e-mobilnosti

Pridružite se naši ekipi kot Prodajalec v veleprodaji na področju e-mobilnosti.

Podjetje Bonajo d.o.o. je vodilna distribucijska firma, specializirana za področje e-mobilnosti. Kot uradni uvoznik za MS ENERGY električna kolesa in skiroje iščemo prodajalca, ki bo z nami razvil prodajno mrežo po Sloveniji.

Ključne lastnosti, ki jih iščemo pri kandidatu:

 • Prijaznost: Verjamemo v pozitivno izkušnjo strank, zato je prijaznost temeljna lastnost, ki jo cenimo pri naših prodajalcih.
 • Pozitivnost: Širjenje pozitivne energije je ključno za ustvarjanje uspešnega delovnega okolja.
 • Nekonfliktnost: Spoštovanje različnih mnenj in zmožnost reševanja konfliktnih situacij na konstruktiven način je pomembno za zagotavljanje uspešnega sodelovanja.
 • Sposobnost individualnega in ekipnega dela: Iščemo kandidata, ki se dobro znajde tako v samostojnem delu kot tudi pri sodelovanju z ostalimi člani ekipe.
 • Energija, pozitivnost, volja do dela, samoiniciativnost, odgovornost, samostojnost, prilagodljivost: Verjamemo, da so te lastnosti ključne za dosego zastavljenih ciljev in uspešno izvajanje prodajnih aktivnosti.

Ponujamo vam:

 • Odlično delovno okolje: Pri nas boste delali v prijetnem in spodbudnem delovnem okolju, kjer se cenijo vaša prizadevanja in prispevek.
 • Antistresno delovno okolje: Verjamemo v uravnoteženo delo in prosti čas ter vam omogočamo delo brez pretirane obremenitve.
 • Delovni čas od ponedeljka do petka od 8. do 16. ure: Za zagotavljanje ravnotežja med delom in zasebnim življenjem smo določili reden delovni čas.
 • Redna plača + stimulacija: Ponujamo konkurenčno plačilo, ki je redno izplačevano, poleg tega pa tudi stimulacijo za dosežene prodajne rezultate.
 • Prijeten team, prijateljski odnosi: Pri nas boste del ekipe, ki gradi prijateljske odnose in si medsebojno pomaga pri doseganju skupnih ciljev.
 • Možnost napredovanja: Zavedamo se pomembnosti osebnega in poklicnega razvoja, zato vam nudimo možnosti za napredovanje v skladu z vašimi sposobnostmi in cilji.
 • Veliko terenskega dela po Sloveniji: Delo bo vključevalo veliko terenskega dela, kar vam bo omogočilo spoznavanje različnih krajev in strank po Sloveniji.

Če verjamete, da ste prava oseba za to delovno mesto in si želite pridružiti dinamični ekipi Bonajo d.o.o., vas vabimo, da nam pošljete svoj življenjepis in motivacijsko pismo na zaposlitev@bonajo.si. Veselimo se vašega sodelovanja!


Deli z drugimi:
Share
Pošta:
1290 Grosuplje
Način dela:
Redno
Št. delovnih mest:
1
Lokacija dela:
Grosuplje

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Vpišite vaš email in 1x tedensko vas obvestimo o novih oglasih.


Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

AUDIO BM d.o.o.

Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 059 044 055
Kot eden najpomembnejših čutov nam sposobnost sluha omogoča povezovanje in socializiranje s preostalim svetom. Najpomembneje pa je, da nas sluh poveže z ljudmi in omogoča komunikacijo ... Več

CDS COM d.o.o.

Pot k sejmišču 30, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 580 96 50
Podjetje CDS COM d.o.o. je na slovenskem trgu prisotno že več kot 30 let. Prepoznavno je kot kvaliteten distributer in serviser strojne opreme za potrebe digitalnega tiska. Poleg ... Več
Zlati partner

INFO-KOD d.o.o.

Cesta v Gorice 34a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 24 99
Skupina INFO-KOD že dvajset let ponuja rešitve na področju avtomatske identifikacije, ki je podlaga za računalniško izmenjavo podatkov. INFO-KOD d.o.o. je eden izmed glavnih distributerjev ... Več

DRUŠTVO DUH ČASA

Trubarjeva cesta 72, 1000 Ljubljana, Tel: 06 815 40 63
Računalniki za socialno ogrožene Smo skupina računalniških zanesenjakov, ki le stežka gleda kako cele gore še uporabnih računalnikov in računalniških delov končajo na odpadu. ... Več