Zlati partner
Oglas potekel

Prodajalec v veleprodaji na področju e-mobilnosti

Pridružite se naši ekipi kot Prodajalec v veleprodaji na področju e-mobilnosti.

Podjetje Bonajo d.o.o. je vodilna distribucijska firma, specializirana za področje e-mobilnosti. Kot uradni uvoznik za MS ENERGY električna kolesa in skiroje iščemo prodajalca, ki bo z nami razvil prodajno mrežo po Sloveniji.

Ključne lastnosti, ki jih iščemo pri kandidatu:

 • Prijaznost: Verjamemo v pozitivno izkušnjo strank, zato je prijaznost temeljna lastnost, ki jo cenimo pri naših prodajalcih.
 • Pozitivnost: Širjenje pozitivne energije je ključno za ustvarjanje uspešnega delovnega okolja.
 • Nekonfliktnost: Spoštovanje različnih mnenj in zmožnost reševanja konfliktnih situacij na konstruktiven način je pomembno za zagotavljanje uspešnega sodelovanja.
 • Sposobnost individualnega in ekipnega dela: Iščemo kandidata, ki se dobro znajde tako v samostojnem delu kot tudi pri sodelovanju z ostalimi člani ekipe.
 • Energija, pozitivnost, volja do dela, samoiniciativnost, odgovornost, samostojnost, prilagodljivost: Verjamemo, da so te lastnosti ključne za dosego zastavljenih ciljev in uspešno izvajanje prodajnih aktivnosti.

Ponujamo vam:

 • Odlično delovno okolje: Pri nas boste delali v prijetnem in spodbudnem delovnem okolju, kjer se cenijo vaša prizadevanja in prispevek.
 • Antistresno delovno okolje: Verjamemo v uravnoteženo delo in prosti čas ter vam omogočamo delo brez pretirane obremenitve.
 • Delovni čas od ponedeljka do petka od 8. do 16. ure: Za zagotavljanje ravnotežja med delom in zasebnim življenjem smo določili reden delovni čas.
 • Redna plača + stimulacija: Ponujamo konkurenčno plačilo, ki je redno izplačevano, poleg tega pa tudi stimulacijo za dosežene prodajne rezultate.
 • Prijeten team, prijateljski odnosi: Pri nas boste del ekipe, ki gradi prijateljske odnose in si medsebojno pomaga pri doseganju skupnih ciljev.
 • Možnost napredovanja: Zavedamo se pomembnosti osebnega in poklicnega razvoja, zato vam nudimo možnosti za napredovanje v skladu z vašimi sposobnostmi in cilji.
 • Veliko terenskega dela po Sloveniji: Delo bo vključevalo veliko terenskega dela, kar vam bo omogočilo spoznavanje različnih krajev in strank po Sloveniji.

Če verjamete, da ste prava oseba za to delovno mesto in si želite pridružiti dinamični ekipi Bonajo d.o.o., vas vabimo, da nam pošljete svoj življenjepis in motivacijsko pismo na zaposlitev@bonajo.si. Veselimo se vašega sodelovanja!


Deli z drugimi:
Share
Pošta:
1290 Grosuplje
Način dela:
Redno
Št. delovnih mest:
1
Lokacija dela:
Grosuplje

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Vpišite vaš email in 1x tedensko vas obvestimo o novih oglasih.


Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

GS1 Slovenija

Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 5898 320
GS1 Slovenija je neodvisna in nepridobitna organizacija na področju mednarodnih standardov GS1 za identifikacijo, zajem in elektronsko izmenjavo podatkov v Sloveniji. Ima preko ... Več

Tiskarna Igma-Graf, Martin Škofljanec s.p.

Brege 60, 8273 Leskovec pri Krškem, Tel: 040 744 158
Kako vam lahko reklamna majica pomaga pri promociji vašega podjetja Promocije podjetja se je potrebno lotiti na pravi način, saj potencialna stranka ne sme imeti občutka vsiljivosti ... Več
Zlati partner

TIFT d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 10 20
Poslovni sistemi se že nekaj časa soočajo s procesom postopne digitalizacije naprav za pripravo, oblikovanje in izdelavo različnih dokumentov. Digitalni Hibridni Upravljalci Dokumentov ... Več
Diamantni partner

ADM ADRIA d.o.o.

Prvomajska ulica 17, 3000 Celje, Tel: 05 925 19 55
O nas Večina podjetij se ustanavlja zaradi poslovne ideje, prodajnega koncepta ali pa zaradi potrebe po formaliziranju opravljanja poslovnih aktivnosti. Na primeru družbe ADM-Adria, ... Več