Telefoni
27.06.2020 13:11

Deli z drugimi:

Share

Zanimivi telefon 5G za zgolj 399 evrov!

Telefon TCL 10 5G ponuja dostop do omrežja 5G po zelo nizki ceni.
Telefon TCL 10 5G ponuja dostop do omrežja 5G po zelo nizki ceni.

Čeprav na področju pametne mobilne telefonije prevladuje izjemna konkurenca na računa poceni kitajskih telefonov, je na to področje nedavno vstopilo tudi podjetje TLC. Njihov najbolj zanimiv telefon pa je nedvomno TCL 10 5G, saj ponuja odlično razmerje med kakovostjo in ceno. Poleg tega naprava maloprodajne vrednosti zgolj 399 evrov ponuja tudi podporo za mobilno omrežje 5G.

Osnovo pametnega mobilnega telefona predstavlja mobilni procesor Snapdragon 765G, saj zagotavlja podporo za mobilno omrežje 5G in hkrati omogoča hitro preračunavanje podatkov. Preostala strojna oprema seveda prav tako ni od muh. Ta namreč obsega zaslon Full HD+ Dotch s kar 16,6-centimetrsko oziroma 6,53-palčno diagonalo, šest gigabajtov sistemskega pomnilnika in 128 gigabajtov prostora za shranjevanje podatkov. Slednjega lahko po potrebi razširimo s pomočjo pomnilniške kartice microSD, in sicer do kapacitete enega terabajta.

Dolgo avtonomijo delovanja pametnemu mobilnemu telefonu TCL 10 5G zagotavlja baterija kapacitete 4.500 miliamper ur s tehnologijo hitrega polnjenja. Tu je bilo odlično poskrbljeno tudi za zajem fotografij. Na voljo so namreč kar štirje fotoaparati, pri čemer ločljivost glavnega fotoaparata znaša kar 64 milijonov slikovnih točk. Novost bo na prodaj kmalu, zanjo pa bo, kot že rečeno, v prosti prodaji treba odšteti le okoli 399 evrov.


Prijavi napako v članku