Računalništvo, telefonija
05.09.2018 10:46
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zanimivi pametni vakuumski sesalnik za noro nizko ceno!

Uporabni pametni vakuumski sesalnik je lahko naš že za 20,81 evrov!
Uporabni pametni vakuumski sesalnik je lahko naš že za 20,81 evrov!

Komur ni dovolj samo metla, si lahko na spletem portalu Cafago omisli pameten vakuumski sesalnik. Odličen izbor predstavlja vakuumski sesalnik »Rechargeable Smart Vacuum Cleaner Movable Floor Cleaning Robot«, ki je opremljen z zmogljivim sesalnikom in zračnim filtrom, ki bo poskrbel za to, da se prašni delci ne bodo širili po stanovanju. Poleg tega ta doseže tudi težje dostopna mesta ob vznožju sten, ob robovih, pod posteljo te sedežno garnituro in podobno. Sesalnik deluje brezžično, kar pomeni da se ob izpraznjeni bateriji napolni na priloženi polnilni postaji. Dve do tri urno polnjenje baterija pa zadošča za okoli eno ur in pol neprekinjenega delovanja, kar povsem zadošča za čisto stanovanje.

Vakuumski sesalnik »Rechargeable Smart Vacuum Cleaner Movable Floor Cleaning Robot« je tih, učinkovit in lahko pokrije zelo velike površine, za vklop pa zadošča pritisk na en gumb. Za vse ostalo pa bo poskrbel pametni vakuumski sesalnik sam. Novost je primerna za vse vrste površin v stanovanju, ker pa je pri delovanju tiha, jo lahko uporabljamo tudi ponoči oziroma v prostorih, kjer je tišina običajno zaželena oziroma pričakovana.

Na spletnem naslovu https://www.cafago.com/en/p-h22725b.html?aid=novice lahko pametni vakuumski sesalnik dobimo za noro nizko ceno. Z vnosom kupona »RS2725« (brez narekovajev) pred zaključkom nakupa bo ta lahko naš že za 20,81 evrov in sicer le do konca septembra. Zaradi tega z nakupom uporabnega hišnega pripomočka nikakor ne gre odlašati.


Prijavi napako v članku