Računalništvo, telefonija
25.06.2020 12:48
Posodobljeno 12 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zanimivi Huawei Enjoy 20 Pro za še bolj zanimivo ceno

Huawei Enjoy 20 Pro za resnično malo denarja ponuja veliko!
Huawei Enjoy 20 Pro za resnično malo denarja ponuja veliko!

Tokrat imamo odlično novico za vse, ki prisegate na odlične pametne mobilne telefone podjetja Huawei, pa čeprav je te še vedno deležen sankcij s strani ZDA. Na spletne prodajalne kitajskih trgovec bo namreč 24. junija prispel pametni mobilni telefon Huawei Enjoy 20 Pro, ki bo za nizko maloprodajno ceno ponujal veliko. Za vstopno različico relativno zmogljive novosti bo namreč treba odšteti zgolj okoli preračunanih 252 evrov.

Pametni mobilni telefon Huawei Enjoy 20 Pro bo kljub nizki maloprodajni ceni prinesel veliko. Ta bo namreč opremljen tako z zmogljivim mobilnim procesorjem MediaTek Dimensity 800 (MT6873) kot zaslonom s kar 16,5-centimetrskim oziroma 6,5-palčnim zaslonom in ločljivostjo 1.080 x 2.400 slikovnih točk. Tu je na voljo še sistemski pomnilnik kapacitete šest gigabajtov oziroma osem gigabajtov (odvisno od različice) in vgrajeni pomnilnik s 128 gigabajti prostora za shranjevanje podatkov.

Pri pametnem mobilnem telefonu Huawei Enjoy 20 Pro je bilo odlično poskrbljeno tudi za zajem fotografij in opravljanje videokonferenc. Inženirji so novost namreč opremili s spletno kamero ločljivosti 16 milijonov slikovnih točk ter kar tremi fotoaparati, in sicer ločljivosti 48 milijonov slikovnih točk, osem milijonov slikovnih točk in dveh milijonov slikovnih točk. Dovolj dolgo avtonomijo delovanja pametnemu telefonu Huawei Enjoy 20 Pro zagotavlja baterija zmogljivosti 4.000 miliamper ur, na vgrajenem pomnilniku pa je seveda nameščen mobilni operacijski sistem Android 10 z všečnim prirejenim grafičnim vmesnikom.

Kot že omenjeno bo pametni mobilni telefon Huawei Enjoy 20 Pro na voljo v dveh različicah. Vstopna različica je opremljena s šestimi gigabajti sistemskega pomnilnika in vgrajenim pomnilnikom s 128 gigabajti prostora za shranjevanje podatkov. Zanjo bodo kitajski trgovci zahtevali preračunanih 252 evrov. Zmogljivejša različica maloprodajne vrednosti preračunanih 289 evrov pa bo opremljena z osmimi gigabajti sistemskega pomnilnika in vgrajenim pomnilnikom s 128 gigabajti prostora za shranjevanje podatkov.


Prijavi napako v članku