Računalništvo, telefonija
17.06.2019 06:26
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zanimiva pametna ročna ura za manj kot 20 evrov

Pametna ročna ura LEMFO B57C Smart Watch za zgolj 19,77 evrov resnično ponuja veliko!
Pametna ročna ura LEMFO B57C Smart Watch za zgolj 19,77 evrov resnično ponuja veliko!

Kitajski trgovci so že večkrat dokazali, da lahko ponudijo kakovostne in tehnološko dovršene pametne ročne ure po več kot ugodni maloprodajni ceni. Za pametno ročno uro LEMFO B57C Smart Watch so že teko nizko ceno še dodatno znižali pri spletnem trgovcu Cafago (https://www.cafago.com/). Ta je namreč na spletni povezavi https://www.cafago.com/en/p-j3831b.html?aid=novice lahko naša že za zgolj 19,77 evrov. Ker gre za izjemno nizko ceno, so bo ta ponudba iztekla konec junija, kar pomeni, da moramo z nakupom pohiteti. Ker je poštnina brezplačna, dodatnih stroškov pri nakupu pametne ročne ure ne bomo imeli.

Pametna ročna ura LEMFO B57C je primerna tudi za ljubitelje športa, saj jo bomo lahko brez bojazni uporabljali tudi v vodi, saj ji proizvajalec jamči vodotesnost, in sicer preko oznake IP67. Novost je opremljena še s kakovostnim zaslonom z 3,3-centimetrsko oziroma 1,3-palčno diagonalo in ločljivostjo 240 x 240 slikovnih točk, ki je zaščiten pred neželenimi praskami. Ročna ura je seveda opremljena s številnimi senzorji in tehnologijami za spremljanje aktivnosti, kot so hoja, tek, kolesarjenje in podobno. Vgrajena baterija zmogljivosti 180 miliamper ur bo zadoščala za nekajdnevno avtonomijo tudi od nekoliko pogostejši uporabi, kar bo seveda prišlo prav pri aktivnostih na prostem, v stanju pripravljenosti pa nam bo služila za kar 25 dni.

Pametno ročno uro LEMFO B57C Smart Watch lahko seveda brez težav povežemo tudi z mobilnimi napravami Android in iOS, kar še poveča njeno uporabnost, saj je opremljena z brezžično tehnologijo Bluetooth 4.0. Tu seveda ne gre spregledati niti možnost merjenja krvnega pritiska. Več informacij o vsestransko uporabniki pametni športni ročni uri LEMFO B57C Smart Watch je na voljo na spletni povezavi https://www.cafago.com/en/p-j3831b.html?aid=novice, kjer seveda lahko opravimo tudi nakup po zelo ugodni ceni. Prepričani smo, da boste z novostjo več kot zadovoljni.


Prijavi napako v članku