Računalništvo, telefonija
18.02.2019 20:35
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zanimiva avtomobilska kamera za zgolj 23,32 evra!

Ta avtomobilska kamera je lahko vaša že za zgolj 23,32 evra.
Ta avtomobilska kamera je lahko vaša že za zgolj 23,32 evra.

Videonadzorni sistemi za vozila omogočajo opazovanje in beleženje opazovanj v realnem času. Lahko pa nam služijo tudi kot dokaz v primeru dokazovanja krivde v prometni nesreči. Če še nimate svoje, lahko na spletnem portalu Cafago kupite nadvse zanimivo kamero za avtomobil za samo 23,32 evra in sicer na spletni povezavi https://www.cafago.com/en/p-k5846.html?aid=novice. Ta maloprodajna cena je seveda na voljo le z vnosom kupona »CC5846« (brez narekovajev) in sicer pred zaključkom nakupa. Ker ponudba preteče konec marca, z nakupom seveda ne gre predolgo odlašati.

Poceni videonadzorni sistem za avtomobile KKmoon omogoča zajemanje relativno kakovostnih videoposnetkov do ločljivosti 1.920 x 1.080 slikovnih točk, in sicer s povprečno frekvenco 20 sličic na sekundo. Za ogled videoposnetkov je na voljo zaslon z 10,16-centimetrsko oziroma 4-palčno diagonalo. Kamero lahko izdelke pritrdimo na vetrobransko steklo, pri tem pa lahko računamo še na vgrajeno baterijo zmogljivosti 120 miliamper ur in senzor gibanja, ki bo poskrbel za to, da bo kamera snemala le tedaj, ko bo to potrebno. Tu so za nameček na voljo še način za snemanje ponoči, kakovostni mikrofon za snemanje zvoka in seveda precej zmogljiv zvočniški sistem.

Več informacij o poceni videonadzornem sistemu za avtomobile KKmoon je na voljo na spletni povezavi https://www.cafago.com/en/p-k5846.html?aid=novice. Skupaj s kamero pa bomo dobili še avtomobilski polnilec in seveda priročna navodila za uporabo. Poštnina za omenjeni izdelek za pošiljanje v Slovenijo pa je povsem brezplačna.


Prijavi napako v članku