Računalništvo, telefonija
05.01.2005 12:22

Deli z drugimi:

Share

Zanesljiva in ugodna varnost pred električnimi mrki

Dobra novica za vse, ki si želijo zaščititi svoje občutljive elektronske naprave pred nevšečnostmi zaradi izpadov električnega toka: francosko podjetje MGE (Merlin Gerin) UPS Systems, je na police trgovin poslalo napravi za brezprekinitveno napajanje (UPS) MGE NOVA AVR Line Interactive z oznakama 600 in 1100. Obe se ponašata z dodatno možnostjo zaščite telefonskih, modemskih in ADSL povezav, polnjenjem tudi ob izključeni UPS funkcionalnosti, certifikatom CE o skladnosti, samodejno regulacijo napetosti, izmenljivim akumulatorjem za zagotavljanje nadomestnega toka dostopnim s sprednje strani in tipko za takojšnjo ponastavitev, loči pa ju zmogljivost, saj prvi deluje v območju do 600 VA, slednji pa do 1100 VA.

Podjetje MGE je tretji največji svetovni proizvajalec srednjih in velikih sistemov UPS (nad 10 kVA), v Evropi pa se uvršča celo na najvišjo stopničko. V več kot 35 letih obstoja je podjetje MGE s svojimi kakovostnimi izdelki prepričalo številna, tudi zelo zahtevna telekomunikacijska podjetja v Evropi, v ZDA in Aziji. Med njimi najdemo KPN, UUnet, PSInet in AOL.

MGE NOVA AVR 600 zagotavlja več kot 15 minut zagonskega časa brez omrežne napetosti za en osebni računalnik medtem ko MGE NOVA AVR 1100 zagotavlja enako časovno razpoložljivost za dva osebna računalnika. Zanesljivost priznane blagovne znamke, ki se je v 35 letih delovanja na tem področju dokazala kot tretja največja v svetovnem merilu, pa spremlja ugodna cena, kar je jamstvo za dober nakup. MGE NOVA AVR 600 je na voljo za 75 evrov, zmogljivejši 1100 pa za 135 evrov.

Podjetje MGE UPS Systems proizvaja tudi elektronska močnostna stikala (STS), aktivne višjeharmonske filtre (SineWave), usmernike in stabilizatorje električne napetosti ter zagotavlja programsko opremo za upravljanje in nadzor ter storitve, med katerimi so načrtovanje napajalnih shem, vodenje projektov, daljinski nadzor, vzdrževalne pogodbe in razne pripadajoče oblike šolanja. Zaposlujejo približno 3 tisoč ljudi in so prisotni v 100 državah. Imajo med drugim lastna raziskovalna-razvojna središča, enega v Evropi in enega v ZDA, ter šest tovarn na treh celinah.


Prijavi napako v članku