Računalništvo, telefonija
26.06.2017 13:40
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zakaj sploh še plačujete za klasične programske sheme, če pa imate Netflix?

Netflix bo v prihodnjih nekaj tednih otežil uporabo »proxy« strežnikov!
Netflix bo v prihodnjih nekaj tednih otežil uporabo »proxy« strežnikov!

Navad se je težko otresti vendar pa pride tudi čas, ko je potrebno premisliti zakaj plačujete za storitve, ki jih z veliko verjetnostjo ne uporabljate do te mere, da bi strošek bil upravičen. V tem primeru se omenjeno nanaša na plačevanje klasičnih programskih shem. Kolikokrat ste že vključili televizijo in kljub 200 in večim programom niste našli nič zanimivega pogledat? Da nesprejemljivo dolge oglasne prekinitve niti ne omenjamo. Zato je zdaj pravi čas za Netflix.

Storitev je na voljo kot mobilna aplikacija za pametne naprave znotraj katerih spadajo tudi pametne televizije. Program pa lahko gledate tudi prek brskalnika na vašem prenosniku. Netflix med vsemi ponudniki pretočnih TV vsebin, med katere spadata tudi Amazon in HBO, ponuja največ lastnih vsebin. Podjetje tako financira snemanje lastnih TV oddaj in serij s katerimi so med drugim že prejeli številne nagrade. Orange is the New Black, Narcos, House of Cards ali Black Mirror je samo nekaj serij, ki prekašajo vse kar sedaj spremljate po klasični televiziji.

Uporaba storitve je prvih 30 dni brezplačna in s tem se vam ponuja dober vpogled ali bo Netflix za vas primeren ali ne. Po poteku omenjenega obdobja so vam na voljo tri plačljive opcije. Najcenejša vas stane 8 EUR na mesec in vam ponuja možnost spremljanja vsebin na eni napravi v danem trenutku. Za 10 EUR na mesec lahko istočastno uporabljate Netflix na dveh napravah. Slednji paket tudi ponuja vsebine v HD resoluciji. Najdražji paket vam za 12 EUR na mesec ponuja možnost istočasnega spremljanja vsebin na štirih pametnih napravah. Vsi omenjeni paketi ponujajo tudi možnost nameščanja vsebin na pametno napravo in s tem spremljanje takrat, ko nimate dostopa do brezžičnega omrežja.


Prijavi napako v članku