Računalništvo, telefonija
Projektorji
Življenjski slog
17.06.2024 07:10

Deli z drugimi:

Share

Zakaj ne bi športnega poletja preživeli pred projektorjem

Kje boste gledali EURO 2024? V živo? Potem vam zavidamo. Doma na kavču pred televizorjem s prijatelji in družino? Super, a za še boljšo izkušnjo priporočamo projektor.

Projektorji imajo svojevrsten čar. Kakovost slike je seveda pomembna in vsak boljši projektor bo poskrbel za odlično sliko, vendar to zmorejo tudi televizorji. Bolj pomembno je, kakšno vzdušje lahko pričarajo. Postaviš ga lahko praktično kamorkoli, pod pogojem, da premore dovolj svetilnosti, ga vklopiš, usmeriš na primerno površino – in kar ti ostane je, da povabiš prijatelje in začneš navijati za svojo ekipo.

Asociacija pri projektorjih je vedno na kinodvorano. Ta soj, ki ga ustvari leča projektorja, te spomni na vse trenutke, ki ste jih preživeli z najbližjimi v zatemnjenih kinodvoranah ali pa kinu pod zvezdami. Če le imamo možnost, zakaj si ne bi te izkušnje pričarali doma, na dvorišču ali kjerkoli na poti.

Glede na to, da je EURO 2024 tik pred vrati, je zdaj res dober trenutek za razmislek o nakupu projektorja. Pri podjetju Bonajo so s projektorji res dobro založeni. 

Byintek UFO U80 – zanesljiva izbira

Ne samo EURO 2024, celo poletje bo športno obarvano. 29. junija se začne Tour de France, kjer bomo navijali za slovenske kolesarske junake, mesec kasneje pa bo že čas za olimpijske igre v Parizu. V dveh mesecih boste lahko, poleg običajnega gledanja filmov in serij, res dodobra izkoristili projektor.

Byintek UFO U80 je projektor, ki pravzaprav nudi vse, kar potrebuje povsem običajen uporabnik, in še kakšno dobrino več za tiste s sokoljim očesom. Na njem je nameščen Android, kar pomeni, da lahko nanj namestite vse aplikacije, ki jih uporabljate na televizorju, na primer Netflix, Disney+, Plex in tudi EON, NEO ali T-2 TV. Poleg uporabe aplikacij lahko vsebino projicirate tudi iz računalnika ali telefona z uporabo različnih protokolov (AirPlay, Miracast …). Za povezovanje s spletom je na voljo brezžičen Dual Wi-Fi, druge naprave pa lahko povežete prek Bluetooth povezave.

Kaj pa slika? Projicira lahko osupljivo sliko velikosti vse do 300 palcev (7,62m), kar je številka, ki je ne zmore noben domači televizor. Tehnologija Super Color bo v ozadju samodejno skrbela, da bo slika vedno ustrezala okolju, v katerem se projektor nahaja. Da bo slika vedno gladka in brez zatikanj, pa skrbi tehnologija MEMC.

Za uporabo projektorja pri dnevni svetlobi je svetilnosti več kot dovolj (500 ANSI lumnov). Ostrenje slike poteka samodejno. Tudi če projektor postavite pod kotom, bo ta samodejno poskrbel, da bodo slika poravnana.

Uporabljate ga lahko brez kabla, vgrajena baterija (15.000 mAh) namreč zadošča za manjši filmski maraton.

Byintek SKY X25 – ogled športnih pravljic v Real Full HD ločljivosti

Za Byintek SKY X25 lahko rečemo, da ponuja še več vsega. Prav tako lahko projicira sliko velikosti do 300 palcev, podpira pa tudi predvajanje vsebine v 4K ločljivosti, kar je zagotovo njegova največja prednost. Izboljšana je tudi svetilnost (900 ANSI lumnov).

Tako kot pri UFO U80 (in pri večini Byintek projektorjev) ostrenje in poravnava potekata samodejno, zato nikoli ni bojazni, da bi bila slika zamegljena ali postrani. Kljub vsem izboljšavam pa je projektor Byintek UFO X25 vseeno dovolj kompakten, da ga lahko zlahka premikate po prostorih, brez težav je lahko tudi spremljevalec na poti, sestankih ali drugje. Ta model se napaja preko elektrike, zato tudi lahko omogoča veliko boljšo svetilnost.

Byintek UFO P70 – izgleda kot računalnik, vendar je veliko bolj priročen

Da imate pri podjetju Bonajo res na voljo kar nekaj izbire, dokazuje projektor Byintek UFO P70. Operacijski sistem Android, svetilnost 380 ANSI lumnov, stereo zvočniki, baterija za večurno uporabo, priloženo stojalo za enostavnejšo namestitev, LED žarnica z dolgo življenjsko dobo 30.000+ ur … razlogov za izbor je res veliko. Če ne sodite med bolj zahtevne uporabnike, je UFO P70 zelo dobra izbira.

Byintek projektorji pa imajo še eno posebnost. Če jih boste združili z Byintek 3D očali, si lahko vsebino ogledate v 3D dimenzijah.

S projektorjem bo športno poletje popolnoma drugačno

Izberite Byintek projektor, pripravite prigrizke in pijačo, povabite prijatelje in odslej uživajte v kino izkušnji, ki jo lahko zagotovi le dober projektor!

Več informacij pa na www.bonajo.si. (P.R.)


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BONAJO d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri BONAJO d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BONAJO d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847
Diamantni partner

OptiCyber3 d.o.o.

Ulica Jožeta Jame 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 070 420 063
OptiCyber3 poskrbi za zanesljivo zaščito vašega računalniškega sistema Kako poskrbeti za zanesljivo zaščito računalniških sistemov? Za ustrezno varnostno zaščito in kar ... Več

COPIGRAF FAGANELJ d.o.o.

Ulica tolminskih puntarjev 4, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 34 56
V digitalnem svetu se poraja pomembno vprašanje. Je digitalna prisotnost vse, kar potrebuje podjetje? Je digitalna identiteta dovolj za krepitev prepoznavnosti blagovne znamke? Ne, ... Več

ETRUST d.o.o.

Arja vas 101, 3301 Petrovče, Tel: 03 710 37 80
Etrust d.o.o. razvija MES sisteme, namenjene planiranju in optimizaciji proizvodnje, ki so povezljive tudi z ERP sistemi, kot je npr. SAP. Več