Življenjski slog
30.11.2023 09:00

Deli z drugimi:

Share

Za začetnike je dovolj ta gravirni stroj za 169 €

Aufero laserski gravirni stroj združuje visoko tehnologijo in funkcionalnost, kar ga uvršča med vodilne izdelke na trgu laserskega graviranja. Z napredno matično ploščo, ki temelji na 32-bitnem MCU, stroj zagotavlja hitro in natančno graviranje, obdeluje do 32 navodil naenkrat in dosega hitrost graviranja do 15000 mm/min, ob tem pa porabi le 80 % moči. Ta značilnost omogoča učinkovito dokončanje obsežnih gravirnih projektov.

Stroj se ponaša z odlično mehansko zasnovo, ki vključuje nizko težišče osi X, kar zagotavlja večjo stabilnost in natančno graviranje tudi pri visokih hitrostih obdelave. Z velikim gravirnim območjem 390 mm x 390 mm stroj zadovolji različne potrebe po DIY projektih.

10W laserska moč stroja Aufero omogoča izjemno natančnost in penetracijsko moč, kar je dvakrat več kot pri običajnih laserjih. S sposobnostjo rezanja 20 mm debelih lesenih plošč in 30 mm debelih akrilnih plošč presega zmogljivosti 60W CO2 laserjev. Stroj je primeren za različne materiale, vključno z akrilom, kovinami, lesom, nerjavnim jeklom, steklom, keramiko, valji, usnjem, papirjem in tkaninami, pri čemer zagotavlja izjemno natančnost stiskanja v velikosti 0,05 x 0,1 mm.

Aufero laserski gravirni stroj je združljiv z zrelimi gravirnimi programi, kot sta LaserGRBL (brezplačno) in LightBurn (plačljivo), podpira operacijske sisteme Windows XP, Windows 7, Windows 8, Windows 10, Mac in Linux ter sprejema različne vrste datotek, vključno z BMP, JPG, PNG, JPEG in SVG.

Celovita optimizacija stroja Aufero omogoča daljšo življenjsko dobo, saj je njegova mehanska zasnova optimizirana in načrtovana za visoko natančno graviranje skozi daljše časovno obdobje. Poleg tega Aufero uporabnikom zagotavlja dodatno varnost z različnimi varnostnimi funkcijami.

Laserski gravirni stroj Aufero lahko na spletni strani www.cafago.com dobite za 169 € z brezplačno dostavo iz evropskega skladišča.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

RETTRO d.o.o., vaš partner v razvoju IT-rešitev

Šlandrova 4b, 1000 Ljubljana, Tel: 031 313 312
Mikro podjetje Rettro d.o.o. je specializirano za razvoj različnih informacijskih sistemov z najnovejšimi tehnologijami po meri naročnika. Znanje in izkušnje Rettrovih strokovnjakov ... Več

Minevra, Matjaž Kramar s.p.

Krallova 31, 8000 Novo mesto, Tel: 041-649-387
Kaj lahko za vas naredi podjetje Minevra? Živimo v digitalni dobi, kjer prevladuje računalniška in tiskalna oprema. Iskanje sebi primerno opremo je izziv in za mnoge zamudno opravilo. ... Več
Bronasti partner

BIROMATIK NT d.o.o.

Ulica Staneta Severja 18, 2000 Maribor, Tel: 02 300 03 60
Storitve podjetja Biromatik NT Prednosti BIROMATIK-a so v izdelavi »butičnih programskih produktov«. To so specialne rešitve po želji uporabnikov. Vsaka stranka, ne glede ... Več

COPIGRAF FAGANELJ d.o.o.

Ulica tolminskih puntarjev 4, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 34 56
V digitalnem svetu se poraja pomembno vprašanje. Je digitalna prisotnost vse, kar potrebuje podjetje? Je digitalna identiteta dovolj za krepitev prepoznavnosti blagovne znamke? Ne, ... Več