Računalništvo, telefonija
31.08.2018 14:43

Deli z drugimi:

Share

Za vsak okus nekaj: monitorji Philips na sejmu IFA 2018

Na letošnjem sejmu IFA, lahko obiskovalci v dvorani 22 odkrijejo razburljivo novo linijo Philipsovih monitorjev, vključno s SuperWide zasloni in zasloni na dotik za večjo produktivnost.
49-palčni monitor Philips 499P9H s SuperWide ukrivljenim 32:9 formatom zaslona
49-palčni monitor Philips 499P9H s SuperWide ukrivljenim 32:9 formatom zaslona

Najnovejši Philipsovi monitorji so super-široki, izjemno tanki, ukrivljeni, z zasloni na dotik in opremljeni z več funkcijami kot kdaj koli prej.

Monitorji za produktivnost in zabavo

V 2018-2019 liniji monitorjev Philips se najde za vsakogar nekaj. Tako poslovni kot domači uporabniki bodo zagotovo cenili Philipsove najnovejše inovacije, ne glede na to, ali je njihov cilj zvišati učinkovitost v pisarni, povečati uživanje v filmih ali igrah, zmanjšanje nereda na delovni mizi, izboljšanje njihovega ergonomskega udobja ali upravljanje z visoko-zmogljivo grafiko.

Zasnova brez okvirja, vitka in ukrivljena

4-stranska zasnova brez okvirja je ključna značilnost nekaterih najnovejših Philipsovih monitorjev, zaradi česar so idealni za postavitev več zaslonov eden zraven drugega. S svojim resnično brezrobim videzom so ti monitorji tudi izjemno tanki in merijo le do 6,1 mm, medtem ko ukrivljeni modeli nudijo bolj poglobljeno uporabniško izkušnjo, tako doma kot na delovnem mestu.

Popoln zaveznik: namenski monitor za igralne konzole

Revolucionarna linija Momentum, ponuja igričarjem na igralnih konzolah vrhunsko kakovost slike, hiter odzivni čas in nizek vhodni zamik, s čimer zagotavlja gladko igranje brez trganja in trzanja slike tudi v najhitrejših igrah, poleg tega pa nudi številne dodatne funkcije za izboljšano udobje, povezljivost in užitek.

Glejte veliko sliko: SuperWide zasloni

Nova linija vključuje tudi monitorje s super-širokimi 32:9 zasloni, katerih slike velikih razsežnosti omogočajo učinkovitejšo večopravilnost z nudenjem več informacij na enem zaslonu. Super-široki zasloni z uporabo ene same enote, ki je enostavna za namestitev, prav tako prihranijo precejšen prostor na delovni površini, saj odpravljajo potrebo po dodatnih stojalih in kablih, ki spremljajo uporabo več monitorjev. Ti super-široki zasloni ponujajo tudi izboljšano ergonomsko uporabniško izkušnjo z v celoti nastavljivim stojalom in uravnoteženo razdaljo pogleda za manj utrujenosti v vratu in ramenih.

Zasloni na dotik, za vedno pravi dotik

Tehnologija zaslona na dotik je na voljo v številnih letošnjih Philipsovih monitorjih. Njihovi B2B monitorji z zaslonom na dotik uporabljajo kapacitivno zasnovano tehnologijo (P-Cap) in podpirajo do 10 točk, poleg napredne IP54 zaščite pred udarci, vodo in prahom. Ti zasloni nudijo tudi gladko in enostavno nagibanje, ki uporabnikom omogočajo fleksibilnost pri izbiri njihovega želenega kota za večje ergonomsko udobje.

Priročna povezljivost: USB-C priključna postaja

Veliko prihajajočih profesionalnih monitorjev Philips je opremljenih z USB-C priključkom, ki ponuja popolno funkcijo priključne postaje in optimizirano povezljivost, ki odgovarja novim standardom v prenosnih računalnikih, hkrati pa ustreza potrebam današnjih prilagodljivih delovnih okolij. Opremljeni s tankim, dvosmernim in reverzibilnim konektorjem USB Tip-C, ki omogoča enostavno povezovanje preko enega kabla, in uporabnikom nudi varen prenos podatkov pri najhitrejših prenosih, poleg tega pa omogočajo polnjenje njihovih naprav, ter hitro in enostavno priključitev njihovih telefonov, prenosnikov ali perifernih naprav.

Nekateri izpostavljeni monitorji, ki bodo predstavljeni na sejmu IFA 2018:

499P9H – 49-palčni monitor, opremljen z super-širokim ukrivljenim zaslonom za učinkovito večopravilnost, saj nadomešča potrebo po uporabi več zaslonov v okoljih, kot so finančne ustanove, borzne hiše in drugi B2B sektorji. Ergonomsko optimiziran za večjo produktivnost, ga je mogoče vrteti, nagibati in prilagoditi za maksimalno udobje ogleda. Ta model je opremljen z različnimi priročnimi funkcijami, kot je USB-C priključna postaja, pop-up spletna kamera Windows Hello, SmartErgo podstavek in stikalo za popolni izklop, t.j. Zero Power Switch.

349P9H, 329P9H, in 349P7Q – namenjeni profesionalni uporabi, so ti monitorji opremljeni z USB-C priključno postajo in visoko ločljivostjo za večjo produktivnost in povezljivost. Poleg hitre in priročne USB-C tehnologije, je model 349P9H opremljen s 34-palčnim (21:9) 4-stranskim brez-okvirnim IPS zaslonom z ločljivostjo 5120×2160 pik, spletno kamero Windows Hello, USB-C priključno postajo in mnogo več. Model 329P9H ima 31,5-palčni (16:9) 4-stranski brez-okvirni 4K raven zaslon z ločljivostjo 3840×2160 pik, spletno kamero Windows Hello, priključek USB-C ter je izdelan z uporabo 85% reciklirane plastike. Model 349P7F ima 34-palčni brez-okvirni ukrivljeni zaslon (21:9), opremljen pa je še z USB-C priključkom in priročnim 175/175 vrtljivim stojalom, ki se lahko tudi nagiba -5/+20 za najbolj optimalno udobje.

221B9T in 171B9T – namenjena profesionalni uporabi, ta monitorja izkoriščata moč kapacitivne P-Cap tehnologije na dotik in IP 54 zaščite pred udarci, vodo in prahom. Z 21,5- in 17-palčnim zaslonom, sta oba modela opremljena z do 10-točkovno TN tehnologijo na dotik in fleksibilnim stojalom za vedno pravi kot gledanja.

276C8, 278E9Q, in 328E9F – ti ultra-tanki modeli se ponašajo z zasnovo brez okvirja za odlično razširjeno aplikacijo, ultra-široko barvno paleto za živahne in resnične vizuale in USB-C povezljivostjo. Model 276C8 ponuja raven in ekstra tanek zaslon debeline 6,1 mm, medtem ko modela 278E9Q in 328E9F ponujata tanek ukrivljen zaslon debeline 9,94 mm.

436M6VBPAB – prvič predstavljen aprila letos, je model Philips Momentum 436M6VBPAB prvi iz linije monitorjev Philips Momentum. Zasnovan za igričarje na igralnih konzolah, je ta model opremljen z UltraClear 4K UHD ločljivostjo za izjemno natančnost na velikem 43-palčnem zaslonu; Quantum Dot tehnologijo za večjo barvno natančnost; Adaptive Sync podporo; odzivnim časom 4 ms GtG; nizkim vhodnim zamikom za igranje brez trganja in trzanja slike tudi pri igrah s hitrim tempom, ambientalno razsvetljavo Ambiglow in izboljšanim zvokom z DTS Sound™. Ampak to še ni vse: Momentum 436M6VBPAB je tudi prvi zaslon na svetu, ki doseže nov standard VESA DisplayHDR 1000, kar pomeni bolj življenske in živahne vizuale z vrhunsko svetlostjo, globino in niansami.

To je le nekaj izvrstnih monitorjev, ki čakajo na obiskovalce sejma IFA. Stojnica podjetja MMD bo omogočila obiskovalcem, da odkrijejo in doživijo celoten razpon monitorjev za profesionalno in domačo uporabo, z izbiro specifikacij in velikosti za vsak okus in profil. Stojnica bo obiskovalcem ponudila tudi možnost preizkušanja štirih popolnoma novih monitorjev iz linije Momentum.

MMD se bo z monitorji Philips na sejmu IFA 2018 predstavil v dvorani 22.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku