Mrežna oprema
16.03.2012 13:15

Deli z drugimi:

Share

Za varen sprehod po oblaku, zgrabite za roko D-Link

D-Link
D-Link

Na nedavnem kongresu Mobile World Congress v Barceloni, je D-Link predstavil nekaj najnovejših rešitev, ki nudijo prednosti kot so prilagodljivost in hitrost v omrežjih 4G LTE. Ker se v zadnjem času vse vrti okoli »oblaka«, tudi D-Link sledi zadnjim trendom in predstavlja svoje novosti iz tega področja.

Ciljno potisno oglaševanje z opcijo Pocket Cloud

Opcija »Potisno oglaševanje« omogoča ponudnikom mobilnih storitev in lastnikom poslovnih omrežij, da na inovativen način dosledno in učinkovito predstavijo svojo ponudbo in rešitve. Zahvaljujoč D-Link 4G LTE smernicam, sistem ustvari virtualni medijski prostor znotraj spletnega brskalnika, ki se lahko koristi za komunikacijo in pošiljanje različnih vsebin. Ta sistem je mogoče upravljati z osrednjega strežnika. Ponudniki internetnih storitev imajo možnost postavitve različnih zasebnih oblakov, ter tako možnost razvijanja segmentirane MediaSpace izkušnje, ki temelji na skupini IP naslovov, ki so bili zabeleženi na osrednji nadzorni plošči. MediaSpace tako zagotovo omogoča prodor na tržišče oglaševanja in izboljšuje prepoznavnost vaše znamke.

Delite vsebino s prijatelji s pomočjo Domačega oblaka

D-Link usmerjevalniki z vgrajeno oblačno tehnologijo kot so DWR-117 omogočajo bistveno poenostavljen a hkrati varen postopek za izmenjavo in dostop do datotek, shranjenih na vašem domačem omrežju ali kjerkoli drugje. V kombinaciji s 4G LTE ključkom (DWM-221), se lahko DWR-117 uporablja za vzpostavitev 4G LTE brezžičnega omrežja, praktično kjerkoli. Zasnovan za vsestransko uporabo, lahko DWR-117 deluje neodvisno kot brezžični usmerjevalnik za uporabo v običajnem stacionarnem omrežju.

Doživite »TriplePlay« izkušnjo preko 4G LTE omrežja

D-Link DWR-923 je naprava, ki omogoča popolno podporo za izmenjavo govora, podatkov in video podatkovnih paketov s 4G LTE brezžično povezavo. S hitrostmi, ki so primerljive s tistimi, ki jih nudijo širokopasovne povezave. – oglasno sporočilo


Prijavi napako v članku