Obvestila podjetij
28.05.2010 14:37
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Garmin Edge za kolesarje

Garmin Edge za kolesarje
Garmin Edge za kolesarje

Garmin obvešča, da je na voljo novi aerodinamični Team Garmin Edge 500 v barvah profesioanalne kolesarske Team Garmin ekipe ter Edge 500 neutral črno bele barve.

“Moden, funkcionalen in v barvah Team Garmin, odličen za kolesarski izlet po cesti ali tekmovanja,” je dejal Dan Bartel, podpredsednik svetovne prodaje Garmin. “Team Garmin uporablja Edge tehnologijo, s pomočjo katere je zmagoval na profesionalnih drikah po svetu in prav ti novi modeli so pripomogli k širši prepoznavnosti.”

Edge 500 je cenovno dostopen, tehta manj kot 60 g in vsebuje visoko odzivni GPS sprejemnik. Ne potrebuje kalibracije in se enostavno prenaša iz kolesa na kolo ter brezžično povezuje z ANT+ združljivimi napravami in senzorji moči drugih proizvajalcev.

S pomočjo GPS signala beleži hitrost, razdaljo, čas, GPS lokacijo, vzpone in spuste ter nadmorsko višino. Izredno natančne podatke nadmorske višine omogoča barometrični višinomer. Vse podatke se lahko naloži, analizira ali izmenja z drugimi uporabniki Garmin, ki uporabljajo spletni portal Garmin Connect. Le-ta ponuja več milijonov različnih športnih posnetkov iz vsega sveta.

Na podlagi brezplačne nadgradnje programske opreme, ki je dostopna na www.garmin.com, lahko uporabniki Edge 500 oblikujejo treninge v programski opremi Training Center, in sicer na osnovi časa, razdalje, kalorij in srčnega utripa. Ta lastnost jim omogoča postavitev vadbenih ciljev na osnovi hitrosti, kalorij, kadence in srčnega utripa.

Edge 500 združuje več podatkov kot kadarkoli prej, in to v eni sami napravi, ki se lahko brezžično povezuje s senzorjem hitrosti/kadence in senzorji moči drugih proizvajalcev. S pomočjo prilagodljivega traku z monitorjem srčnega utripa, brezžično prenaša podatke na napravo in pomaga vaditi s primerno intenzivnostjo. Digitalni monitor spremlja število utripov v minuti, na podlagi katerega naprava neprestano izračunava porabljene kalorije.

Edge 500 prav tako prikazuje temperaturo, samodejno menjava časovne pasove in opozarja kolesarja, če se premika in nima vklopljenega števca. Avtonomija do 18 ur uporabe z enim polnjenjem Li-ion polnilne baterije. Nosilec za kolo se dobro prilega krmilu kolesa.

Team Garmin Edge 500 je priložen premium senzor srčnega utripa, senzor hitrosti/kadence GSC 10, cevni nosilec, 220V napajalnik in USB kabel za prenos podatkov na računalnik. Edge 500 neutral je priložen cevni nosilec, 220V napajalnik in USB kabel za prenos podatkov na računalnik. Možno je dokupiti dodatno opremo kot je senzor srčnega utripa, senzor hitrosti/kadence idr.

Kolesarji in privrženci lahko sledijo Team Garmin kolesarskim potem, jih naložijo, analizirajo in izmenjenjujo na spletnem portalu Garmin Connect, kjer je več kot 20 milijonov športnih aktivnosti po vsem svetu. Garmin Connect v metrični obliki prikazuje čas, razdaljo, hitrost, nadmorsko višino in srčni utrip. Informacije so vidne na grafih, v poročilih in različnih prikazih zemljevidov Google Earth aplikacije. Uporabniki spletnega portala Garmin Connect, ki je tudi v slovenskem jeziku, lahko poiščejo aktivnosti v bližini svojega kraja in si jih naložijo na Garmin Edge.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GARMIN d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri GARMIN d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Pridružite se GARMIN SLOVENIJA na družabnem omrežju Facebook!

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GARMIN d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku