Računalništvo, telefonija
27.12.2012 19:24

Deli z drugimi:

Share

Z napravami Ricoh v digitalizacijo podjetja

Danes podjetja rastejo, se razvijajo in podjetje Vibor d.o.o. uspešno nadgrajuje primarno poslovanje - t.j. poslovanje z Ricoh kopirnimi napravami in tiskalniki
Vibor MDS
Vibor MDS

Preprosta strategija in enostaven pristop z Vibor/Ricoh dokumentnimi sistemi. Resnica je, da je papir še vedno živ in zelo močno prisoten v organizaciji ter da ostaja nepremagljiv, vedno oprijemljiv. Lahko ga držimo, shranimo, luknjamo, prepognemo ali pa ga preprosto nekomu pošljemo.

Toda ko pričnemo z upravljanjem dokumentacije, se pojavi popolnoma drugačna zgodba.

Rešitev je efektiven sistem za upravljanje z dokumenti, kjer se zmanjšajo stroški, izboljša produktivnost in poveča donosnost podjetja. Večina zaposlenih razmišlja o stroških papirnega poslovanja kot o stroških tiskanja. In to je le vrh ledene gore. S kvalitetnim sistemom za upravljanje dokumentov lahko podjetje Vibor d. o. o. na področju izboljšanja poslovanja podjetjem ponudi celovito rešitev.

Učinkovita metoda upravljanja z dokumenti ponuja zmanjšanje stroškov ter vpogled nad stroški, vsekakor pa ima tudi neposreden vpliv na zaposlene, saj se jim produktivnost poveča, in kar je najbolje, ima pozitiven vpliv na delovanje podjetja v celoti.

Naloga podjetja Vibor d. o. o. je, da z obvladljivim in učinkovitim sistemom efektivno prihrani čas, kar bi posledično vplivalo na zmanjševanje napak in povečanje produktivnosti ter povečanje dobičkonosnosti. Z analizo kritičnih dokumentov organizacije oz. s poslovnimi procesi se ustvari preoblikovanje ter avtomatizacija delovnega področja, kar prihrani čas in denar.


Več na www.vibor.si.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem VIBOR d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri VIBOR d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Vibor d.o.o. zastopnik za RICOH v Sloveniji in ukinja NASHUATEC

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem VIBOR d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku