Digitalizacija
Poslovne rešitve
27.11.2023 11:30

Deli z drugimi:

Share

Z bizBox elektronska izmenjava podatkov ni več težava

Razmere na globalnih in regionalnih trgih doživljajo pomembne spremembe, ki so predvsem posledica hitre digitalizacije.

Razvoj in implementacija novih digitalnih tehnologij, kot so umetna inteligenca (AI) in obdelava podatkov, pomanjkanje kvalificirane delovne sile, uvajanje nove digitalne zakonodaje Evropske unije ter spremembe v poslovnih modelih verig vrednosti zahtevajo nenehno prilagajanje tako v podjetjih kot tudi v poslovnih odnosih med podjetji in državo.

Zakonsko skladna elektronska izmenjava podatkov

Podjetje ZZI d.o.o. se z bizBox platformo ukvarja z vzpostavljanjem zakonsko skladne elektronske izmenjave podatkov, dokumentov ter izvajanjem poslovnih procesov med podjetji. Skupaj s partnerji, ponudniki ERP in računovodskih aplikacij, vlagajo veliko naporov v tehnološki razvoj in integracije. Kompleksne zahteve po izmenjavi elektronskih podatkov (EDI) kot so v velikih trgovskih družbah in avtomobilski industriji postajajo nujnost v vseh sektorjih.

S storitvami bizBox večina aplikacij v Sloveniji in regiji dosega skladnost z zakonodajo glede elektronske izmenjave, kar zdaj ni več težava ali obsežen projekt. bizBox platforma izpostavlja svojo vlogo kot največji ponudnik B2B poslovanja v Sloveniji, ki tudi malim podjetjem po dostopnih pogojih zagotavlja napredne Cloud tehnologije in orodja za brezpapirno poslovanje ter izvajanje dropshipping dostav, optimizacijo poti transporta, izmenjavo eRačunov, EDI izmenjavo in eNaročanja, carinske postopke, kompenzacije, bonitetno poročanje bankam, eHrambo itd.

Več kot 20.000 podjetij in javnih ustanov

Več kot 20.000 podjetij in javnih ustanov v petih državah uporablja storitve brezpapirnega poslovanja v oblaku pod blagovno znamko bizBox.eu. Ponujajo izmenjavo poslovnih kritičnih informacij (EDI izmenjava in omrežje, standardni procesi, povezave …), eArhiviranje v oblaku, digitalizacijo izdelkov in storitev, rešitve za mednarodno trgovino ter storitve za eRačunovodstvo, eNaročanje, eDostavo itd.

Visoko učinkovita in izkušena ekipa

ZZI  predstavlja ugledno podjetje za razvoj programske opreme, specializirano za informacijske sisteme carinske uprave, rešitve za mednarodno trgovino ter storitve brezpapirnega poslovanja v oblaku. Njihova visoko učinkovita in izkušena ekipa uživa prepoznavnost v CEE regiji zaradi projektov razvoja carinske uprave, digitalizacije poslovanja in razvoja rešitev v oblaku. ZZI je aktivni član Gospodarske zbornice Slovenije in njenih združenj (ZIT, ZITEX, ZRS, itd.), EESPA, PEPPOL, Amcham, strateških raziskovalno-inovacijskih partnerstev v okviru Slovenske strategije pametne specializacije, Slovenske digitalne koalicije, Slovenskega nacionalnega foruma za eRačune, Slovenskega inštituta za standardizacijo ter sodeluje v Evropskem forumu za elektronsko fakturiranje (EMSFEI).

Rešujejo vse izzive digitalizacije

ZZI si prizadeva za rast z reševanjem izzivov digitalizacije v določenih industrijah in vstopanjem na nove trge. Podjetje je certificirano za upravljanje kakovosti (ISO 9001:2008) in upravljanje informacijske varnosti (ISO/IEC 27001:2013). Njihova rešitev za arhiviranje elektronskih dokumentov, eHramba.si (eArchive.si), je certificirana s strani Arhiva RS. S pridobitvijo certifikata Socialno odgovorni delodajalec so potrdili svoje vsakodnevne napore za odlično delovno okolje, dobro počutje zaposlenih in trajnostno naravnanost. ZZI s svojimi celovitimi pristopi zagotavlja visokokakovostne, varne in družbeno odgovorne digitalne rešitve ter ostaja v ospredju v industriji.

Več lahko najdete na spletnih straneh www.zzi.si (P.R.)


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
digitalizacija digitalna preobrazba


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60
Skoraj nemogoče je preceniti vpliv rešitev za načrtovanje virov podjetja (ERP) v sodobnem poslovnem svetu. ERP sistemi so nadomestili nepovezane delovne tokove in nezdružljiva ... Več
Zlati partner

COPIA BIRO d.o.o.

Koprska ulica 106b, 1000 Ljubljana, Tel: 01 242 58 00
Podjetje Copia biro d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2012. Od leta 1980 do leta 2012 je delovalo kot sektor v okviru podjetja Copia d.o.o. Leta 2013 so se preselili v poslovne prostore ... Več

POINT.ER IT d.o.o.

Dolenji Boštanj 55, 8294 Boštanj, Tel: 07 814 98 00
Osredotočeni s Point.er Kako na enem mestu najti vse, kar potrebujete pri vodenju podjetja ali le v domači pisarni? Point.er it, d. o. o., je podjetje, ki ponuja celotne IT storitve, ... Več
Zlati partner

XENON FORTE d.o.o.

Letališka cesta 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 548 48 00
Xenon forte d.o.o. je podjetje s 30-letno tradicijo. V celotnem času svojega obstoja se zavzema za odličnost in verodostojnost. Skupaj s podjetji Xenon forte Zagreb d.o.o., Xenon ... Več