Triki in nasveti
28.05.2013 13:16
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Z aplikacijo do kakovostnejšega spanca

Medtem ko je večina programov na portalu Google Play namenjenih opravljanju vsakodnevnih opravil, si bomo z aplikacijo »Sleep as Android« zagotovili kakovostnejši spanec. Novost namreč sledi našemu spancu in na podlagi zajetih podatkov določi najbolj optimalen čas za bujenje.
Z aplikacijo »Sleep as Android« bomo imeli naš spanec vedno pod nadzorom!
Z aplikacijo »Sleep as Android« bomo imeli naš spanec vedno pod nadzorom!

Pametni mobilni telefoni in tablični računalniki Android so med uporabniki zelo priljubljeni, saj je na spletnem portalu Google Play zanje na razpolago že skorajda milijon brezplačnih in plačljivih aplikacij. Medtem ko nam je večina izmed mobilnih programskih oprem v veliko pomoč pri opravljanju vsakodnevnih opravil in kakovostnejšemu preživljanju prostega časa, si bomo z mobilno aplikacijo »Sleep as Android« lahko zagotovili občutno kakovostnejši spanec. Novost je med drugim namreč opremljena s funkcijo, ki sledi našemu spancu in na podlagi zajetih podatkov določi najboljši oziroma najbolj optimalen čas za bujenje.

Mobilno aplikacijo »Sleep as Android« lahko prenesemo s spletnega portala Google Play bodisi s klikom na spletno povezavo http://goo.gl/q1kwG bodisi s skeniranjem priročne QR kode. Z njeno pomočjo bomo imeli spanec pod nadzorom, saj je opremljena z bogato paleto možnosti, kot so samodejno nastavljanje jakosti glasbe za bujenje, samodejno upravljanje z glasbo za spanje, prikaz obvestil, kdaj je najbolj primeren čas za spanje, in še mnogo več.

Vsestransko uporabna aplikacija »Sleep as Android« izdeluje varnostne kopije podatkov o našem spanju neposredno na oblačni storitvi Dropbox in Google Drive, možno pa jo je povezati celo s priljubljenimi družbenimi omrežji. Vsi zbrani podatki so prikazani tudi v obliki priročnih grafov, za tiste, ki se zjutraj nekoliko težje zbujajo, pa je na voljo vrsta bolj ali manj zapletenih nalog, ki jih je potrebno rešiti za izklop alarma. Aplikacijo »Sleep as Android« lahko brezplačno uporabljamo dva tedna, za nadaljevanje uporabe pa bo potrebno odšteti zgolj preračunanih 2,2 evra.


Prijavi napako v članku