Tiskalniki in skenerji
18.06.2024 08:26

Deli z drugimi:

Share

Z AccurioPress C84hc ujemite prave barve življenja

Sistemi za tisk lahko sedaj še bolj dosledno reproducirajo svetle in žive barve s serijo Konica Minolta AccurioPress C84hc, ki ga odlikuje visokokromatski (high-chroma) toner.
Vir: Konica Minolta
Vir: Konica Minolta

Digitalni stroj za tisk AccurioPress C84hc s hitrostjo 81 strani na minuto odpira široke možnosti uporabe, kot so tisk studijskih fotografij, fotoknjig, fotografij narave in naročila za tisk specializiranih oblikovalskih hiš, oglaševalskih agencij, podjetij in blagovnih znamk. Še posebej je primeren za reprodukcijo določenih barv, na primer blagovnih znamk z natančnimi barvnimi zahtevami.

Digitalni stroj za tisk Konica Minolta AccurioPress C84hc je edini na svetu, ki uporablja toner brez omejitev barvnega razpona običajnih CMYK tonerjev, zato omogoča reprodukcijo svetlejših in jasnejših barv. Visoka barvna paleta zagotavlja naravne kožne odtenke, medtem ko edinstvena nasičenost zelene, modre, vijolične, rožnate in magente ustvarja bolj naravne impresivne rezultate, ki prej niso bili mogoči.

To je mogoče doseči z;

  • Poudarjena svetlo modra/zelena – z združitvijo širšega barvnega razpona in višje vrednosti L* kromatskega cian tonerja je mogoče ohraniti jasne in svetle barve, zlasti pri svetlo modri in zeleni barvi.
  • Poudarjena rožnata/vijolična/magenta – z uporabo kromatskega magenta tonerja je mogoče doseči žive in jasne rožnate in vijolične barve.

Z uporabo RGB slik pride do izraza izjemen barvni razpon AccurioPress C84hc, kar strankam omogoča, da izkusijo nov svet barvne reprodukcije, ki ga s klasičnimi CMYK tonerji ni mogoče doseči.

Tiska v načinu “Standard”, kjer so natisnjene barve zelo podobne rezultatom, natisnjenim s CMYK tonerjem, vendar so svetlo modra, zelena in rožnata območja jasnejša. V načinu “Saturation”, je visok barvni obseg maksimalno izkoriščen za reprodukcijo svetlo modrih, zelenih, rožnatih in drugih odtenkov, ki jih ni mogoče v enaki meri tiskati s CMYK tonerjem.


“Kreativcem se ni treba več zadovoljiti z dolgočasnimi in motnimi barvami,” pojasnjuje Andrej Soklič, samostojni strokovni svetovalec za produkcijski in industrijski tisk pri podjetju Konica Minolta Slovenija. Visoka vrednost L* pomaga ustvariti gladke in manj zrnate odtenke kože, ki so popolni za aplikacije, povezane s fotografijami, medtem ko živahne svetle barve zagotavljajo, da celoten nabor aplikacij, od plakatov, kartic, fotoknjig in katalogov, izstopa. To zagotavlja veliko prednost pred ostalimi sistemi za tisk in spodbuja zanimive nove inovativne možnosti. Podpira izjemno barvite naloge, kar pomaga podjetjem razvijati nove priložnosti, ohranjati obstoječe odnose in širiti možnosti za njihove stranke.”


Najnovejši dodatek k ponudbi Accurio družbe Konica Minolta vključuje najnovejše tehnologije dodelave – vključno z edinstvenim sistemom TU-510 družbe Konica Minolta. Nadgrajuje tehnologijo barvne reprodukcije AccurioPress C83hc in delovno učinkovitost serije AccurioPress C4080. C84hc je peta generacija tega stroja.

Preprosta in enostavna implementacija barvnega upravljanja ter natančnost sta dodatno podprti s programom AccurioPro ColorManager, ki je del programske opreme Konica Minolta. Ta paket je kombinacija orodij, ki preverjajo in nadzorujejo kakovost barv, hkrati pa povečujejo prepustnost flote in učinkovitost tiskarne. To tiskarnam omogoča, da zagotavljajo tiskovine, ki izpolnjujejo zahteve strank.

Učinkovitost se poveča tudi s tehnologijo samodejnega pregledovanja (AIT) podjetja Konica Minolta. AIT je zasnovana kot popolnoma avtomatizirana tehnologija pregledovanja v zaprtem sistemu, ki samodejno pregleda vsak posamezen natisnjen list in poskrbi, da so dostavljeni le tisti listi, ki izpolnjujejo stroge zahteve. Odkrije vse težave, kot so umazanija, neustrezna slikovna gradiva ali nepravilni vrstni red strani.


“Z veseljem pozdravljamo novega člana v naši ponudbi strojev za tisk, kar nam omogoča, da še naprej širimo prihodnost profesionalnega tiska s celovito in popolnoma modularno skupino tehnologij in rešitev za digitalni tisk. Strankam omogočamo, da na novo razmislijo o možnostih ter izdelajo širši nabor aplikacij in dodatnih marketinških materialov. To je še en primer, kako lahko stranke z inovativnimi celovitimi ekosistemi razširijo možnosti tiska in uresničijo digitalno preobrazbo.”


Več najdete na spletni strani Konica Minolta Slovenija


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
tisk Konica Minolta tiskalniki Konica Minolta

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem KONICA MINOLTA SLOVENIJA
Za več informacij so vam na voljo pri KONICA MINOLTA SLOVENIJA
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Konica Minolta Slovenija

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem KONICA MINOLTA SLOVENIJA? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

M-SISTEM d.o.o.

Pot na Drenikov vrh 12, 1000 Ljubljana, Tel: 041 693 934
Nov IT sistem, bodisi strojni ali programski, je lahko velika naložba. Da bi jo karseda najbolje izkoristili, je pomembno, da izberete pravega IT dobavitelja in ponudnika programskih ... Več
Zlati partner

EPSON

, ,
Zlati partner

LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM

Pot za Brdom 100 (Tehnološki Park - G), 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 71 80
Lenovo stremi k izdelavi vrhunskih računalnikov in internetnih naprav z vgrajenimi najnovejšimi tehnologijami, z edinstvenim dezajnom. Vse to za za brezkompromisno doživetje uporabnikov! Ena ... Več

TISKARNA SILVECO

PE Stegne, Stegne 3, 1000 Ljubljana, Tel: 031 707 667
Ali iščete način za preboj komunikacijske ovire med vami in vašimi potencialnimi strankami ali partnerji? V današnji digitalni dobi je trg enostavno prenasičen s spletnimi oglasi ... Več