Računalništvo, telefonija
17.04.2012 09:05

Deli z drugimi:

Share

Yarvik predstavlja GoTab Exxa 9,7 – palčni tabličnik z Android 4 OS

Yarvik predstavlja prvi Android 4.0 tabličnik s Cortex A8 procesorjem in 9,7-palčnim IPS kapacitivnim zaslonom.
GoTab Exxa 9.7-palčni tabličnik z Android 4 OS
GoTab Exxa 9.7-palčni tabličnik z Android 4 OS

Android 4.0 Ice Cream Sandwich

GoTab Exxa poganja najnovejši Android 4.0 OS Ice Cream Sandwich, ki je bil posebej zasnovan za tabličnike in pametne telefone. OS Android 4.0 se odlikuje z izboljšanim uporabniškim vmesnikom, novo in intuitivnejšo večopravilnostjo in grafično prenovljenim spletnim brskalnikom.

GoTab Exxa je opremljen z budilko, spletnim brskalnikom, ES File Explorerjem, foto albumom in glasbenim/video predvajalnikom. Poleg tega ima nameščen app store GetJar z več kot 350.000 aplikacijami, s katerimi lahko zlahka izboljšate zmogljivosti GoTab Exxa tablice in si jo prilagodite vašim potrebam.


Tabličnik

Yarvik GoTab Exxa ima zmogljiv 1,2 GHz Cortex A8 procesor z dodeljenim grafičnim čipom, posebej zasnovan za visoke ločljivosti in igre. Omeniti velja tudi odličen IPS zaslon odporen proti praskam s kotno vidljivostjo 178 stopinj. GoTab Exxa bo brez težav predvajal vse običajne video zapise z maksimalno 2160p Quad HD ločljivostjo. Tabličnik je opremljen z 1080p mini-HDMI vmesnikom, s katerim lahko napravo priklopite neposredno na HDTV. Tudi predvajanje 3D tehnologije ne predstavlja nobenih težav, saj tabličnik podpira Half SBS 3D format za predvajanje 3D slike.


WiFi

Tablica ima vgrajeno WiFi povezavo z N-standardom, kar jo naredi odlično za povezovanje na brezžični internet. GoTab Exxa ima vgrajeno 8GB shrambo, ki jo lahko s pomočjo MicroSD kartice razširite na 32GB kapacitete. Poleg tega ima tabličnik vgrajeni dve kameri: 300K VGA spredaj in 2.0 Megapixel zadaj, s katerima lahko zajemate slike in posnetke. Kakovost izdelave je odlična, GoTab Exxa tablica daje občutek trdnosti in kompaktnosti, v debelino meri le 10 mm, z lepo oblikovanim unibody ogrodjem iz visokokakovostnega eloksiranega aluminija.

Pinch-to-zoom & Swipe

Uporabniki boste zagotovo veseli pinch-to-zoom in swipe funkcionalnosti za upravljanje s slikami/okni/ikonami s hitrimi kretnjami prstov.

Yarvik

Yarvik izdelki so na voljo vsem, ki iščejo zanesljive, privlačne in cenovno dostopne izdelke iz segmenta zabavne (consumer) elektronike. Poglavitne Yarvik vrednote so: cenovna dostopnost, učinkovitost, mladost, treznost, dostopnost izdelkov in zanesljivost.

Yarvik tabličnike in ostale izdelke potrošniške elektronike lahko poiščete pri naših največjih računalniških trgovcih – Big Bangu in Harvey Normanu.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem DOMEX, d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri DOMEX, d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem DOMEX, d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več

OMREŽJE d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 10
Združite vse na eni položnici in prihranite denar Ali še vedno plačujete storitve interneta, televizije ter fiksne in mobilne telefonije ločeno? Zagotovo ste že kdaj pomislili, ... Več

STUDIO GRAFFIT d.o.o.

Podutiška cesta 92, 1000 Ljubljana, Tel: 01 510 35 70
Studio Graffit Uspešno promocijo podjetja lahko izvedemo na več načinov, preko medijev, spletne strani ali s širjenjem blagovne znamke. Obstaja tudi lažji in bolj praktični ... Več

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60
Skoraj nemogoče je preceniti vpliv rešitev za načrtovanje virov podjetja (ERP) v sodobnem poslovnem svetu. ERP sistemi so nadomestili nepovezane delovne tokove in nezdružljiva ... Več