Računalništvo, telefonija
17.09.2018 10:11

Deli z drugimi:

Share

Xiaomi z zelo zanimivimi ponudbami nad nove izdelke podjetja Apple!

Xiaomi je z inovativnim marketinškim prijemom dal jasno vedeti, da so novi izdelki podjetja Apple dejansko predragi.
Xiaomi je z inovativnim marketinškim prijemom dal jasno vedeti, da so novi izdelki podjetja Apple dejansko predragi.

Poletje Apple je nedavno uspešno zaključilo tradicionalni dogodek, kjer vsako leto predstavi nove naprave, letos pa so bile glavne zvezde tega dogodka kar trije novi pametni mobilni telefoni iPhone. Tu gre za pametne mobilne telefone iPhone Xs, iPhone Xs Max in iPhone Xr (http://bit.ly/2N6cZS6), pri čemer je iPhone Xs Max opremljen z ogromnim zaslonom s kar 16,6-centimetrsko (6,5-palčno) diagonalo, telefon iPhone Xs z zaslonom s 14,7-centimetrsko (5,8-palčno) diagonalo, telefon iPhone Xr pa z 15,5-centimetrsko (6,1-palčno) diagonalo precej manjše ločljivosti. Poleg tega je podjetje Apple predstavilo še pametno ročno uro Watch Series 4, ki prinaša predvsem boljši zaslon in funkcionalnosti namenjene zdravju.

Konkurenca na nedavno potezo podjetja Apple seveda ni dolgo čakala, prvo pa je v boj stopilo podjetje Xiaomi in sicer s posebno ponudbo njegovih izdelkov. Za vstopni model cenovno »dostopnega« telefona Apple iPhone XR je v Združenih državah ameriške treba odšteti 749 ameriških dolarjev, Xiaomi pa je za kupce pripravil poseben paket imenovan »XR suit«. Za enako vsoto kupec prejme pametni mobilni telefon Xiaomi Mi 8 SE s šestimi gigabajti sistemskega pomnilnika in 128 gigabajti vgrajenega pomnilnika, prenosni računalnik Mi Notebook Air s štirimi gigabajti sistemskega pomnilnika in pogonom Solid State z 256 vgrajenega prostora, fitnes zapestnico Mi Band 3 in celo brezžične ušesne slušalke Bluetooth.

Za vstopni model nekoliko dražjega pametnega mobilnega telefona Apple iPhone XS je v Združenih državah ameriške treba odšteti 999 ameriških dolarjev, Xiaomi pa je za kupce pripravil paket imenovan »XS suit«. Za enako vsoto kupec dobi pametni mobilni telefon Xiaomi Mi 2S Mix s kar osmimi gigabajti sistemskega pomnilnika in 256 gigabajti vgrajenega pomnilnika, 12,9-centimetrski (13,3-palčni) prenosni računalnik Mi Notebook Air, fitnes zapestnico Mi Band 3 in celo brezžične ušesne slušalke Bluetooth.

Za vstopni model najdražje različice pametnega mobilnega telefona Apple iPhone XS Max, za katerega je treba onkraj luže odšteti kar vrtoglavih 1.099 ameriških dolarjev, pa je podjetje Xiaomi pripravilo poseben paket imenovan »XS Max«. Ta vključuje pametni mobilni telefon Xiaomi Mi 8 s šestimi gigabajti sistemskega pomnilnika in 128 gigabajti vgrajenega pomnilnika, prenosni računalnik Mi Notebook Pro in brezžične slušalke. S tem je Xiaomi dal jasno vedeti, da so novi izdelki podjetja Apple dejansko predragi.


Prijavi napako v članku