Slika, tv, avdio
05.10.2021 16:00
Posodobljeno 2 tedna nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Xiaomi nadaljuje v svojem slogu tudi na avdio področju

Želite nadgraditi zvok vaše televizije? Čeprav je tehnologija televizorjev na vseh področjih strahovito napredovala v zadnjih desetih letih, je zvočna strojna oprema potegnila ta kratko pri razvoju. Televizorji postajajo ultra tanki in čeprav to ne predstavlja ovire za zaslonsko tehnologijo, je pomanjkanje prostora velika težava za zvočnike in ostalo avdio opremo. Ena izmed rešitev za avdiofile, ki se želijo približati kinematografski avdio izkušnji, so sistemi za hišni kino oziroma t. i. soundbari. Tudi na tem področju naletimo na starega znanca Xiaomi, ki je v njihovem slogu zasnoval vrhunski soundbar zvočnik Redmi TV, s katerim boste izkusili novo raven poslušanja glasbe. Spletni prodajalec TomTop je že tako nizko maloprodajno ceno še dodatno znižal. Na TEJ POVEZAVI lahko dobite novi Xiaomi soundbar za ugodnih 45,89 evrov.

Xiaomi je pri zasnovi sledil že ustavljeni obliko soundbar zvočnikov. Gre za enostavno in modno ohišje s črno mat površino, ki ne dopušča mastnih sledov ali prstnih odtisov. Dva polnofrekvenčna zvočnika ali zvočnika s polnim obsegom ter lastniški akustični algoritem poskrbijo za osupljivo zvočno izkušnjo, ki je najboljši približek kinematografski akustični tehnologiji. Za povezavo je na voljo tako brezžična (Bluetooth) kot tudi žična povezava AUX ali S/PDIF, kar pomeni, da je Xiaomi soundbar združljiv tudi z nekoliko starejšimi televizorji, ki jim na enostaven način podaljšajo življenjsko dobo.

Xiaomi Redmi TV soundbar zvočnik lahko pritrdite na steno ali namestite na mizo pod televizorjem. V vsakem primeru se bo zlil z okolico, povrh vsega pa se boste znebili odvečnih kablov in nešteto zvočnikov. Ravno to je čar soundbar zvočnikov. Za enako ali celo boljšo akustično izkušnjo ne potrebujejo zvočnika v vsakem kotu prostora.

Xiaomi soundbar sistem za hišni kino je odlična rešitev za manjše prostore in za uporabnike, ki so naveličani podpovprečnega zvoka. Na TEJ POVEZAVI lahko poceni in hitro nadomestite zastarelo zvočno opremo in se prepustite Xiaomi harmoniji zvokov. Spletni prodajalec TomTop vam zvočnik brezplačno dostavi iz evropskega skladišča brez dodatnih dajatev.

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

APPOTEKA d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 030 220 500

PROLON d.o.o.

Rogaška cesta 27, 3240 Šmarje pri Jelšah, Tel: 041 364 535

NEXT LINE d.o.o.

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana, Tel: 041 776 822
Next line, specializirane storitve tiska pod eno streho V podjetju Next line iz Ljubljane so se osredotočili na specializirane storitve tiska s termičnimi, sublimacijskimi in ... Več

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667