Življenjski slog
22.06.2022 15:47

Deli z drugimi:

Share

Zanimiv Xiaomi električni izvijač po izredno ugodni ceni

Izvijač je eno najbolj uporabljenih in raznovrstnih orodij v domačih gospodinjstvih. Kako ga lahko na enostaven način še izboljšamo in mu dodamo dodaten nivo funkcionalnosti? Rešitev se imenuje Xiaomi Mijia električni izvijač. Na spletu smo na TEJ POVEZAVI zasledili trenutno eno najbolj ugodnih ponudb za omenjeni električni izvijač. Z uporabo akcijske kode Hekka05313 boste prvotno ceno 36,07 € znižali za dodatnih 16 €. Če k temu dodate še standardno poštnino te spletne strani v vrednosti 4,74 €, lahko dobite Xiaomi električni izvijač za neverjetnih 24,81 evrov.

Xiaomi Mijia električni izvijač: ključne značilnosti

Potrebno je izpostaviti, da za omenjeno ceno ne dobite le električnega izvijača. Dobili boste še komplet nastavkov, in sicer:

  • 9 vrst, 18 kosov S2 natančnih nastavkov iz jekla (trdote do 60HRC) – za potrebe montaže in razstavljanja običajnih elektronskih izdelkov, malih gospodinjskih aparatov
  • 6 kosov najbolj uporabljenih 45 mm dolgih nastavkov za bolj zahtevne naloge

V notranjosti se skriva močan magnetni motor, ki lahko doseže hitrosti do 200 vrtljajev na minuto. S popolnoma kovinskim menjalnikom je koncentričnost nastavkov pri vrtenju manjša od 0,2 mm, kar lahko opazno izboljša učinkovitost končne obdelave. Na voljo sta dve prestavi za natančno regulacijo navora. Moč 0,05 Nm (Newton meter, sila navora) se uporablja za mobilne telefone, pametne ure, očala in druge občutljive predmete. 0,2 Nm se uporablja za zvočnike, računalnike in podobne elektronske izdelke.

Tako kot pri klasičnem izvijaču je tudi pri električnem njegova velika prednost kompaktna zasnova. Kljub kompaktnosti pa so pri kitajskem podjetju uspeli vgraditi litijevo baterijo z dolgo življenjsko dobo. Pri polni napolnjenosti naj bi električni izvijač uspel zatesniti več kot 400 vijakov, preden bi mu zmanjkalo sape. Izvijač se polni preko vmesnika USB-C.

Xiaomi izvijač je sestavljen iz TPU mehke gume, ki je mehka na dotik, med samo uporabo pa dovolj udobna, da ne povzroča utrujenosti. Tekstura materiala je obenem tudi nedrseča, nizko težišče pa izboljša vodljivost.

Ne zamudite te izredno ugodne akcije. Kliknite TUKAJ za še več informacij in možnosti nakupa. Ne pozabite uporabiti akcijske kode Hekka05313 za dodaten popust in pri dostavi izberite dostavo v Slovenijo (privzeto je nastavljena Španija).


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Xiaomi


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

POINT.ER IT d.o.o.

Dolenji Boštanj 55, 8294 Boštanj, Tel: 07 814 98 00
Osredotočeni s Point.er Kako na enem mestu najti vse, kar potrebujete pri vodenju podjetja ali le v domači pisarni? Point.er it, d. o. o., je podjetje, ki ponuja celotne IT storitve, ... Več

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178

LabelProfi d.o.o. – digitalna produkcija etiket in fleksibilne embalaže

Ozare 18a, 2380 Slovenj Gradec, Tel: 080 10 12
Podjetje LabelProfi d.o.o. je svojo poslovno pot začelo leta 1994 kot majhen studio za grafično oblikovanje in pripravo za tisk. V podjetju od same ustanovitve stremijo k uporabi ... Več
Zlati partner

T-2 d.o.o

Verovškova ulica 64a, 1000 Ljubljana, Tel: 064 064 064
Za podjetja in domove je dostop do interneta v večini primerov bolj pomemben kot njihove druge podporne storitve. Praktično vsa podjetja potrebujejo internetni dostop za vsako delovno ... Več