Telefoni
06.11.2018 08:58
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Mi 8 Lite prihaja v Evropo

Pametni mobilni telefon Xiaomi Mi 8 Lite za malo denarja ponuja veliko!
Pametni mobilni telefon Xiaomi Mi 8 Lite za malo denarja ponuja veliko!

Podjetje Xiaomi je eno izmed največjih proizvajalcev pametnih mobilnih telefonov na svetu, saj so njegovi kakovostni, zmogljivi in nadvse uporabni izdelki precej cenejši od konkurence. Zato bo mnoge izmed vas zagotovo razveselila novica, da bo najnovejši pametni mobilni telefon podjetja Xiaomi kmalu naprodaj tudi v Evropi. Tu seveda govorimo o pametnem mobilnem telefonu Xiaomi Mi 8 Lite, ki bo najprej naprodaj v Ukrajini in Franciji, takoj za tem ga bo mogoče kupiti v Nemčiji, na Češkem in v Avstriji, nato pa bo naprodaj še v drugih evropskih državah, vključno s Slovenijo.

Pametni mobilni telefon Xiaomi Mi 8 Lite bo ponujal odlično razmerje med ceno in zmogljivostjo, zato bo primeren za tiste, ki za dober mobilni telefon niso pripravljeni odšteti blaznih vsot denarja. Novost je namreč opremljena s kakovostnim zaslonom s 15,9-centimetrsko oziroma 6,26-palčno diagonalo in ločljivostjo HD+ in razmerjem stranic 19 proti 9, za tekoče delovanje pa skrbi procesor Snapdragon 660. Za opravljanje video klicev je na voljo spletna kamera ločljivosti 24 milijonov slikovnih točk, na zadnji strani pa najdemo dva digitalna fotoaparata ločljivosti 12 milijonov in pet milijonov slikovnih točk.

Na vgrajenem pametnem mobilnem telefonu Xiaomi Mi 8 Lite je nameščen mobilni operacijski sistem Android 8.1 Oreo z grafičnim vmesnikom MIUI. Dovolj dolgo avtonomijo zagotavlja baterija zmogljivosti 3.350 miliamper ur s tehnologijo hitrega polnjenja, kupci pa bodo lahko izbirali med tremi barvnimi odtenki in sicer v modri, zlati in črni barvi. Medtem ko so na Kitajskem naprodaj tri različice pametnega mobilnega telefona Xiaomi Mi 8 Lite, bosta v Evropi na voljo le dva modela, saj različice opremljene s šestimi gigabajti sistemskega in 64 gigabajti prostora ne bo naprodaj.

V evropskem prostoru bosta naprodaj pametna mobilna telefona Xiaomi Mi 8 Lite, opremljena s štirimi gigabajti sistemskega pomnilnika, z vgrajenim pomnilnikom s 64 gigabajti prostora in štirimi gigabajti sistemskega pomnilnika ter vgrajenim pomnilnikom s 128 gigabajti prostora. Za vstopni model bo v Evropi treba odšteti okoli 280 evrov, zmogljivejši model pa bo vrednoten na okoli 320 evrov, kar seveda ni veliko.


Prijavi napako v članku