Telefoni
13.02.2018 11:07

Deli z drugimi:

Share

Xiaomi Mi 7: Vrhunski telefon za dostopno ceno kmalu med nami!

Xiaomi Mi 7 bo zagotovo prava prodajna uspešnica!
Xiaomi Mi 7 bo zagotovo prava prodajna uspešnica!

Verjetno je že marsikomu znano, da se izdelki podjetja Xiaomi na področju pametnih mobilnih telefonov lahko brez težav kosajo z izdelki vodilnih podjetij, hkrati pa so precej cenejši. S skorajšnjo najavo pametnega mobilnega telefona Mi 7 pa je šlo še korak dlje, saj bo uporabnikom na voljo vrhunska naprava, ki bo cenovno nadvse dostopna. Za pametni mobilni telefon z vrhunsko strojno opremo bo namreč v prosti prodaji treba odšteti le okoli preračunanih 305 evrov, kar je v primerjavi s paradnimi konji vodilnih proizvajalcev dejansko poceni in dostopno tudi manj premožnim uporabnikom storitev mobilne telefonije.

Pametni mobilni telefon Mi 7 naj bi vsaj po zagotovilih virov blizu podjetja Xiaomi opremljen z zelo zanimivo strojno opremo. Ta bo obsegal manjši 14,2-centimetrski (5,6-palčni) zaslon z razmerjem stranic 18 proti 9 in ločljivostjo 2.160 x 1.080 slikovnih točk. Viri blizu proizvajalca navajajo še zmogljiv mobilni procesor Snapdgragon 845, sistemski pomnilnik kapacitete osem gigabajtov in 128 gigabajtov vgrajenega pomnilnika. Tu bosta na voljo dve kakovostni slikovni tipali in sicer vsako z ločljivostjo 16 milijonov pik. Baterija z zmogljivostjo 4.480 miliamper ur bo zagotavljala precej daljše trajanje delovanja kot pri dosedanjem najzmogljivejšem modelu, kar bodo znali ceniti predvsem zahtevnejši uporabnike.

Predstavitev pametnega mobilnega telefona Xiaomi Mi 7 naj bi se zgodila v prihodnjih nekaj tednih. Če se bo maloprodajna cena dejansko gibala okoli 205 evrov, bo novost zagotovo prava uspešnica.


Prijavi napako v članku