Življenjski slog
12.10.2021 16:00

Deli z drugimi:

Share

Presenetljivo priročna, trpežna in zabavna Xiaomi grafična tablica

Naši najmlajši so neskončen vir domiselnih besed, slik in idej. Običajno smo jim za izražanje svoje domišljije dali v roko pisalo in kup papirja in jih prepustili toku. S tem pa se je nabralo ogromno odpadnega papirja, ki samo zavzema prostor in ga je skoraj nemogoče smiselno organizirati. Vsak si želi ohraniti delček otroštva svojih otrok in ni boljšega od digitalnih medijev za shranjevanje. Xiaomi je izdelal grafično tablico z LCD zaslonom, na katerem lahko malčki ustvarjajo svoje mojstrovine. Xiaomi grafična tablica Mijia je na voljo pri spletnem prodajalcu TomTop na TEJ POVEZAVI. Tablico za risanje in pisanje lahko dobite za neverjetnih 22,09 evra.

Xiaomi Mijia je odlična grafična rešitev tako za najmlajše kot tudi za najstarejše. Majhni mojstri lahko kadarkoli poprimejo za grafično tablico in izlijejo vso svojo domišljijo na 20-palčni LCD zaslon, ki je zelo občutljiv na pritisk. S tem je tablica odzivna in zagotavlja pristen občutek pri risanju ali pisanju. Visoko občutljivi senzorji vam omogočajo, da sami določate debelino pisave. Močnejši pritisk pomeni odebeljena pisava, medtem ko je nežen dotik zaslona rezerviran za običajno pisanje in risanje.

 Poleg grafične tablice boste prejeli tudi ultra lahko magnetno pisalo, ki tehta samo 7 gramov. Tudi po daljši uporabi vi in vaši najmlajši ne boste občutili utrujenosti v zapestju, predvsem po zaslugi majhne teže in unikatne oblike. Konica pisala je izdelana iz trpežnega polimera, ki poskrbi za dolgotrajnost uporabe magnetnega pisala. Po končanem risanju lahko pisalo magnetno pripnete na grafično tablico.

Ko otrok konča z risanjem ali ko vi končate s pisanjem zapiskov, lahko s klikom na gumb počistite LCD zaslon. Avtonomija delovanja po besedah Xiaomi znaša kar 365 dni ob predpostavki, da zaslon očistite 100-krat na dan. Ob strani tablice imate gumb za hitro zaklepanje zaslona. Vse umetnine in zapiske lahko shranite s pomočjo pametne aplikacije, kot je Jot in prihranite na papirju in prostoru.

Če potrebujete priročen poslovni dodatek in platno za ustvarjanje vaših malčkov, potem je Xiaomi Mijia grafična tablica odlična izbira. Na TEJ POVEZAVI je spletni prodajalec TomTop pripravil akcijsko ponudbo. Tablico vam dostavijo iz evropskega skladišča brez dodatnih dajatev.

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.

Vas zanima več iz te teme?
Xiaomi

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

AVTERA d.o.o. – LINKSYS

Litijska 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 58 53 610
Linksys, internet - sinonim za kvalitetno mrežno opremo, ki zagotavlja stik s svetom. Zmogljiva, varna in zanesljiva oprema za dom in manjša podjetja. Rešitve, ki jih Linksys ... Več
Diamantni partner

ADM ADRIA d.o.o.

Prvomajska ulica 17, 3000 Celje, Tel: 05 925 19 55
O nas Večina podjetij se ustanavlja zaradi poslovne ideje, prodajnega koncepta ali pa zaradi potrebe po formaliziranju opravljanja poslovnih aktivnosti. Na primeru družbe ADM-Adria, ... Več
Zlati partner

MOJA ZAPOSLITEV d.o.o., Optius.com

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 00
Karierni portal Optius.com Optius.com je eden izmed večjih karierno zaposlitvenih portalov v Sloveniji. Že enajsto leto ga upravlja in sooblikuje strokovna ekipa, katere poslanstvo ... Več
Zlati partner

STROMBOLI d.o.o.

Cesta komandanta Staneta 4a, 1215 Medvode, Tel: 01 620 88 00
Revija Računalniške novice spada med najbolj uveljavljene medije s področja informacijskih tehnologij. Ponuja kakovostno vsebino za nizko ceno, namenjena pa je predvsem objavi novosti ... Več