Življenjski slog
16.07.2021 12:04
Posodobljeno 2 tedna nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nova Xiaomi električna mojstrovina

Električne skiroje Xiaomi Pro odlikuje hitrost, varnost, povezljivost in neverjeten doseg.
Električne skiroje Xiaomi Pro odlikuje hitrost, varnost, povezljivost in neverjeten doseg.

Električni skiroji so postali simbol sodobnega mestnega prometa. So pogost prizor v največjih mestih, kot so Pariz, Madrid, San Francisco in tudi v Ljubljani. Zdi se, da njihova priljubljenost in priročnost ne pozna meja. Kljub temu je še vedno kar nekaj skeptikov, ki dvomijo, da je električna energija prihodnost prometa. Xiaomi je pripravil nov vrhunski električni skiro, ki bo prepričal tudi največje dvomljivce. Xiaomi je pripravil skiro, spletni prodajalec TomTop pa poletno akcijo, s katero lahko na TEJ POVEZAVI dobite novi električni skiro Xiaomi Pro za neverjetnih 466,65 evrov.

Xiaomi Pro električni skiro je izdelan iz aluminijeve zlitine, ki jo uporabljajo v letalski industriji. S tem so zagotovili robustnost ogrodja, ki podpira težo do 100 kilogramov. Uporabniška izkušnja je neprimerljiva z ostalimi skiroji v tem cenovnem razredu. Zasluge za uspeh si lastita visokokakovostna litijeva baterija kapacitete 474 vatnih ur in izredno močan 300-vatni motor, ki poskrbita za hitrosti do 25 kilometrov na uro in do 45 kilometrov potovalne razdalje.

električni-skiroji-e-abs-zavorni-sistem

Električni skiroji: prihodnost mestnega prometa?

Xiaomi ni pozabil na povezljivost, ki je v tem času skoraj nepogrešljiv dodatek pri vsaki napravi. Preko Bluetooth povezave se lahko povežete z namensko aplikacijo Smart App, preko katere spremljate vašo trenutno hitrost, napolnjenost baterije, statistiko vožnje v realnem času in možnost posodobitve programske opreme.

Osrednja tematika tega e-skiroja je varnost. Poleg surove električne moči vas na ulicah čakajo številne nevarnosti. Xiaomi električni skiroji vas varujejo z naprednim zavornim sistemom E-ABS na sprednjem kolesu, na zadnjem pa se nahaja sistem kolutnih zavor. Dvojni zavorni sistem občutno izboljša zavorni odziv in tako zagotovi bolj varno cestno izkušnjo. Zavorni sistem deluje vzajemno z 8,5-palčnimi (21 centimetrov) pnevmatikami iz gumijastih zmesi, ki so odporne proti udarcem in proti drsenju in so tako primerne za večino cestnih površin in vremenskih razmer.

xiaomi-električni-skiroji

Celoten električni sistem, vključno z motorjem, varuje 6 zaščitnih funkcij: zaščita pred kratkim stikom, prekomernim tokom, dvojna zaščita pred prekomernim polnjenjem in praznjenjem, nizkonapetostna zaščita pred samodejnim spanjem in zaščita pred temperaturnimi anomalijami, ki še dodatno izboljša varnost in trajnost električnega skiroja. Cesto vam bo osvetlila sprednji žaromet, na zadnjem kolesu pa vas bo varovala varnostna luč.

Ne smemo pozabiti na ogrodje, ki ga poleg robustnosti odlikuje tudi zložljivost in prenosljivost. Zložite ga lahko v pičlih 3 sekundah, kar je zelo priročno za shranjevanje. Ne zamudite akcijske ponudbe spletne prodajalca TomTop na TEJ POVEZAVI. Xiaomi Pro električni skiro vam dostavijo iz evropskega skladišča brez dodatnih dajatev in z brezplačno poštnino.

Vas zanima več iz te teme?
Xiaomi električna energija Električni skiro

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

AVTERA d.o.o. – LINKSYS

Litijska 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 58 53 610
Linksys, internet - sinonim za kvalitetno mrežno opremo, ki zagotavlja stik s svetom. Zmogljiva, varna in zanesljiva oprema za dom in manjša podjetja. Rešitve, ki jih Linksys ... Več
Zlati partner

AUDIO BM d.o.o.

Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 059 044 055
Kot eden najpomembnejših čutov nam sposobnost sluha omogoča povezovanje in socializiranje s preostalim svetom. Najpomembneje pa je, da nas sluh poveže z ljudmi in omogoča komunikacijo ... Več
Zlati partner

T-2 d.o.o

Verovškova ulica 64a, 1000 Ljubljana, Tel: 064 064 064
Za podjetja in domove je dostop do interneta v večini primerov bolj pomemben od drugih podpornih storitev. Praktično vsa podjetja potrebujejo internetni dostop za vsako delovno nalogo, ... Več
Zlati partner

XENON FORTE d.o.o.

Letališka cesta 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 548 48 00
Xenon forte d.o.o. je podjetje s 30-letno tradicijo. V celotnem času svojega obstoja se zavzema za odličnost in verodostojnost. Skupaj s podjetji Xenon forte Zagreb d.o.o., Xenon ... Več