Računalništvo, telefonija
14.09.2005 06:46

Deli z drugimi:

Share

Xerox Slovenija in Avtera naznanila poslovno sodelovanje

Podjetje za celovito upravljanje z dokumenti Xerox Slovenija in največje slovensko podjetje za distribucijo računalniške opreme Avtera sta danes na novinarski konferenci naznanili poslovno sodelovanje, ki pomeni za bodoče poslovanje podjetij predvsem širitev prodajnih možnosti in s tem večje dodane vrednosti.

Podjetji sta se za sodelovanje odločili zaradi skupnih interesov in posledično zaradi možnosti učinkovitejše širitve prodajne dejavnosti v slovenskem prostoru. Xerox Slovenija je eno največjih podjetij za celovito upravljanje z dokumenti in je del svetovne korporacije Xerox z dolgoletno tradicijo, medtem ko je Avtera v slovenskem prostoru največje podjetje za distribucijo računalniške opreme.

“V Avteri smo našli primernega partnerja, saj zastopa najvidnejše svetovne proizvajalce računalniške opreme, obenem pa z dolgoletnimi izkušnjami svojim kupcem zagotavlja vrhunske storitve in kakovostno prodajno podporo. V tem smislu je partnerstvo s Xerox Slovenija povsem logična in naravna poslovna odločitev,” je v pozdravnem nagovoru povedala direktorica podjetja Xerox Slovenija Goranka Skok. Direktor Avtere Damjan Čelofiga vidi novo sodelovanje z vidika svojega podjetja takole: “Xerox Slovenija je del svetovne korporacije Xerox, ki že več kot 50 let razvija tehnologije za upravljanje z dokumenti in kupcem ponuja vrhunski portfelj produktov. Poslovnega sodelovanja se veselimo, saj se zavedamo, da s tem našim kupcem ponujamo kakovostne produkte.”


Utrinek s tiskovne konference.

Generalni direktor Xeroxa za Madžarsko, Hrvaško in Slovenijo Bojan Poljičak je med drugim še dodal, da sodelovanje z Avtero pomeni veliko poslovno priložnost, ki bo dodatno razširilo Xeroxovo ime in mu s tem omogočilo še večji prodajni preboj.

Predstavniki podjetja Xerox Slovenija so obenem novinarsko konferenco izkoristili za predstavitev novih dveh produktov, in sicer za barvno multifunkcijsko napravo WorkCentre C2424 in črno-belo multifunkcijsko napravo WorkCentre M118.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

INFO-KOD d.o.o.

Cesta v Gorice 34a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 24 99
Skupina INFO-KOD že dvajset let ponuja rešitve na področju avtomatske identifikacije, ki je podlaga za računalniško izmenjavo podatkov. INFO-KOD d.o.o. je eden izmed glavnih distributerjev ... Več

Fakulteta za uporabne družbene študije (FUDŠ)

Gregorčičeva ulica 19, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 907 34 61
Fakulteta za uporabne družbene študije v Novi Gorici (FUDŠ) je bila kot samostojen zasebni visokošolski zavod ustanovljena leta 2006. Na fakulteti se izvajajo študijski programi ... Več
Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35

GOinfo d.o.o.

Prvomajska ulica 37, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 335 07 00
GOinfo d.o.o. iz Nove Gorice je eno izmed prvih računalniških podjetij v Sloveniji, ki je razvilo lastno programsko opremo za vodenje poslovanja v proizvodnih podjetjih na PC platformi, ... Več