Programska oprema
30.11.2005 07:34
Posodobljeno 15 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

www.optimiziraj.si


http://www.optimiziraj.si/

Podjetje Interseek, ki razvija in trži istoimensko iskalno tehnologijo in poganja največji slovenski spletni iskalnik Najdi.si, je predstavilo spletno mesto www.optimiziraj.si, ki je namenjeno optimizaciji spletnih strani za iskalnike, t.j. zagotavljanju čim višje uvrstitve na straneh z zadetki spletnih iskalnikov.

Interseek ponuja celostne rešitve na področju lokalnega iskanja informacij, izdelkov in storitev po internetu, zato ne preseneča, da so se odločili za vstop na področje optimizacije spletnih strani za iskalnike, ki v svetu predstavlja hitro rastoči del iskalnega marketinga. V Sloveniji je trg še v zgodnji fazi razvoja, pri Interseeku pričakujejo rast v obdobju naslednjih dveh let.

Ksenja Klepec, vodja PE Optimiziraj.si je pojasnila, da postaja optimizacija spletnih strani za iskalnike z rastjo spleta vse pomembnejša, saj več kot 80 % vseh uporabnikov klikne na eno izmed povezav na prvi strani z rezultati iskanj. Tako je za vsakogar, ki želi na svoje spletne strani pritegniti relevantne uporabnike, pomembno, da se uvršča čim višje na straneh z zadetki.

Spletne strani www.optimiziraj.si ponujajo poleg brezplačnih izobraževalnih gradiv tudi nekatera koristna orodja, s katerimi lahko upravljavci spletnih mest preverijo trenutne uvrstitve v iskalnikih in imenikih. »Optimiziraj.si ponuja optimizacijo spletnih strani tako za domače, kot tudi za globalne iskalnike, kar je zlasti relevantno za vse slovenske naročnike, ki svoje izdelke in storitve tržijo izven meja Slovenije«, je še dodala Klepčeva.


Prijavi napako v članku