Računalništvo, telefonija
06.11.2020 12:47
Posodobljeno 8 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

WhatsApp najverjetneje kmalu z novo možnostjo

WhatsApp bo omogočil uporabo istega profila na več različnih napravah hkrati.
WhatsApp bo omogočil uporabo istega profila na več različnih napravah hkrati.

Mobilna aplikacija WhatsApp ima med uporabniki mobilnih naprav veliko privržencev. Trenutno jo namreč uporablja že več kot 1,5 milijarde posameznikov, število uporabnikov, predvsem mlajših, pa se povečuje s svetlobno hitrostjo. Ker pa ti zahtevajo vedno nove funkcionalnosti, programerji s polno paro delajo na tem, da bi jim jih ponudili. Najnovejša naj bi omogočala uporabo istega profila spletne klepetalnice WhatsApp na več različnih napravah hkrati.

Ko bo nova možnost na voljo, se bodo uporabniki lahko prijavili v aplikacijo WhatsApp prek spleta ali namizja ter nato v nastavitvah izbrali možnost uporabi WhatsApp na drugih napravah. Tu bodo dejansko lahko videli seznam vseh naprav, v katerih so prijavljeni s svojim profilom WhatsApp. Programerji bodo seveda poenostavili tudi odjavo, saj se bo treba zanjo le dotakniti prikazane naprave, iz katere se bodo uporabniki želeli odjaviti.

Nova funkcija še ni na voljo za preizkušanje in tisti, ki jo bodo želeli preizkusiti, ko bo to mogoče, bodo morali biti člani enega od poskusnih programov aplikacije WhatsApp. Preostalim uporabnikom bo novost na voljo v prihodnjih nekaj tednih. To bo seveda držalo le pod pogojem, da bo nova možnost izpolnila pričakovanja uporabnikov.


Prijavi napako v članku