Računalništvo, telefonija
13.08.2018 10:27
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

WEBSI S SKUPINO GORENJE IZZIVA DIGITALCE

WEBSI S SKUPINO GORENJE IZZIVA DIGITALCE
WEBSI S SKUPINO GORENJE IZZIVA DIGITALCE

Organizatorji tekmovanja WEBSI Spletni prvaki v sodelovanju z glavnim partnerjem projekta, Skupino Gorenje, izzivajo digitalce z WEBSI Gorenje izzivom. Zasnovan je kot odgovor na vprašanje kako izboljšati digitalnega asistenta (chatbota) in katere storitve bi moral podpirati, da bi potrošnikom poenostavil vsakodnevna opravila ter jih navdušil za aparate Skupine Gorenje. Najboljše rešitve bodo predstavljene na WEBSI dnevu, kjer konferenčnemu delu sledi podelitev prestižnih WEBSI nagrad letošnjim WEBSI Spletnim prvakom. Festival slovenskega digitalnega komuniciranja, WEBSI dan, se bo odvil 14. septembra v Kinu Bežigrad; organizatorji bodo gostili številne zanimive strokovnjake s področja digitalnega komuniciranja. Več: www.websi.si.


WEBSI Gorenje izziv

Živimo v svetu, ki se vedno bolj digitalizira in ponuja številne možnosti za nove digitalne storitve. Način interakcije med uporabniki in blagovnimi znamkami so začeli spreminjati konverzacijski vmesniki. Skupina Gorenje je že objavila prvega digitalnega asistenta tako za slovenske kot angleške potrošnike, ki na enostaven način pomaga pri nakupu, razvijajo pa tudi že nova znanja in storitve. WEBSI Gorenje izziv zato išče rešitve, kako s pomočjo digitalnih asistentov (chatbotov) izboljšati uporabniško vrednost produktov in storitve Skupine Gorenje.

Brezplačne prijave do 24. avgusta, za zmagovalce lepe nagrade

Sodelovanje na izzivu je omogočeno prav vsem, prijave pa so odprte do 24. avgusta, ko se izteče rok za dokončno prijavo skupaj z oddano rešitvijo. Mogoča je individualna prijava ali prijava skupine, v kateri je lahko največ 5 članov. Strokovna komisija bo nato izbrala tri finaliste, ki se bodo z rešitvijo predstavili na WEBSI dnevu, festivalu slovenskega digitalnega komuniciranja, na večerni podelitvi WEBSI nagrad pa bo razglašena zmagovalna rešitev.

Njeni snovalci prejmejo vrednostne bone v vrednosti 500 evrov za nakup v prodajnih studiih Gorenje, brezplačno kotizacijo za Weekend Media Festival, ki bo potekal med 20. in 23. septembrom v Rovinju in seveda brezplačno kotizacijo za WEBSI dan.

WEBSI dan v znamenju povezovanja odličnosti

Na WEBSI dnevu bodo strokovnjaki s področja digitalnega komuniciranja razkrili, kako ustvariti zmagovalno delovno okolje, kako med vplivneži ločiti zrno od plev in kako se odpre spletno trgovino v Nemčiji. Govorniki bodo zaupali tudi, na kakšen način se razvije pogovorne vmesnike, predstavili virtualno asistentko, namignili, kakšne so pasti in izzivi spletnih projektov, se dotaknili teme GDPR-ja in spletnih pasti … Prijave na dogodek so možne preko spletne strani www.websi.si, festival slovenskega digitalnega komuniciranja pa se bo odvil 14. septembra v Kinu Bežigrad.

105 tekmovalnih projektov, 25 nagrad

WEBSI Spletni prvaki bodo letos že sedmič zapored izpostavili digitalne presežke Slovenije, torej inovativne, kreativne in (pre)drzne digitalne projekte ter njihove ustvarjalce in naročnike projektov. Izmed 105 prijavljenih del je 75-članska strokovna in poslovna žirija morala izbrati najboljše. Izbrala je tudi naj digitalca leta, naj agencijo, nagrada pa bo podeljena tudi zmagovalcu ljudstva. Vsi prijavljeni projekti bodo predstavljeni tudi v WEBSI Dosjeju, ki izide na WEBSI dnevu ter vključuje tudi imenik digitalnih agencij, predstavitev žirije in strokovne članke.

Več: www.websi.si

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem E-LABORAT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri E-LABORAT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem E-LABORAT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku