Računalništvo, telefonija
27.08.2020 08:00

Deli z drugimi:

Share

WEBSI dan 2020 vabi

Osrednji letošnji dogodek za ljubitelje digitala bo septembra v Ljubljani zopet združil in navdušil digitalno stroko! Festival slovenskega digitalnega komuniciranja prinaša številne zanimive vsebine. Več na www.websidan.si!
WEBSI dan 2020 vabi
WEBSI dan 2020 vabi

24. septembra se bo v Ljubljani v Festivalni dvorani odvil WEBSI dan, festival slovenskega digitalnega komuniciranja. Tradicionalno bo združil in navdušil ljubitelje digitala, ki spremljajo trende na tem področju in/ali jih postavljajo, zvečer pa še podelil nagrade letošnjim WEBSI Spletnim prvakom!

Organizatorji so zopet poskrbeli za zanimive teme in izkušene govorce, ki bodo udeležence dogodka seznanili z aktualnim dogajanjem na področju digitalnega komuniciranja. Kot vedno doslej, v ospredje postavljajo uspešne slovenske primere in zgodbe. Žiga Vraničar iz agencije Renderspace bo preko študije primera izpostavil uspešnost data-lead vsebinskega marketinga. O kriznem komuniciranju v digitalni dobi bo spregovorila Brigita Zorec (Fraport Slovenija). Ali lahko viralnost načrtujemo in kako, bo pojasnil Jure Tovrljan, kreativni direktor iz agencije AV studio. Razvoj uporabniške izkušnje globalne uspešnice, aplikacije Speech Blubs iz Slovenije pa bo predstavil Mitja Mavsar (Blub Blub Inc.).

Kot je postala že stalnica, na dogodku ne bo manjkala niti digitalna ekipa Vala 202 – podkast Odbita do bita se bo namreč za eno popoldne preselil na WEBSI dan, kjer bosta Anže Tomić in Maruša Kerec z zanimivimi gosti razpravljala o sodobnih tehnologijah ter jih kritično umestila v prostor in čas. Odvila pa se bo še ena okrogla miza, ob kateri bo moderatorka Karmen Mlinar (A1 Slovenija) z gosti debatirala o novih generacijah, novih trendih in kanalih. O TikToku, Instagramu in še čem bo klepetala z Aljo Horvat (ilustratorko), Luko Čižmekom (TikTok @lukainekipa), Žigo Kukovičem (TikTok @kuxala) in s Petrom Kokaljem (Dunking Devils).

O zoom generaciji in o tem, kako je šele koronavirus prinesel digitalizacijo, o kateri smo špekulirali, bo spregovoril Vuk Ćosić. O omrežju 5G in priložnostih, ki nam jih prinaša, bo razpravljal Simon Slonjšak, direktor Razvoja poslovanja v Telekomu Slovenije. Za konec pa bosta Rok Avbar in Nik Drozg iz Kina Šiška predstavila spletno prezenco Kina Šiška, s poudarkom na rešitvah v času epidemije.

Konferenčnemu delu programa nato sledi še večerna podelitev nagrad letošnjim WEBSI Spletnim prvakom. Podeljenih bo kar 31 prestižnih WEBSI nagrad, dogodek pa bo tako preko dneva kot zvečer povezoval Boštjan Gorenc – Pižama.

Organizatorji vse do 1. septembra vabijo k zgodnjim in cenejšim prijavam. Več informacij lahko najdete na www.websidan.si! (P.R.)


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem E-LABORAT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri E-LABORAT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem E-LABORAT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

STROMBOLI d.o.o.

Cesta komandanta Staneta 4a, 1215 Medvode, Tel: 01 620 88 00
Revija Računalniške novice spada med najbolj uveljavljene medije s področja informacijskih tehnologij. Ponuja kakovostno vsebino za nizko ceno, namenjena pa je predvsem objavi novosti ... Več

Pilon AEC

Tehnološki park 21, 1000 Ljubljana, Tel: 0590 3 0590
Informacijsko modeliranje gradenj (BIM) je veliko več kot le tehnologija – to je zapleten postopek načrtovanja in gradnje, ki arhitektom pomaga pri ustvarjanju inovativnih stavb ... Več

TISKARNA SILVECO

PE Stegne, Stegne 3, 1000 Ljubljana, Tel: 031 707 667
Ali iščete način za preboj komunikacijske ovire med vami in vašimi potencialnimi strankami ali partnerji? V današnji digitalni dobi je trg enostavno prenasičen s spletnimi oglasi ... Več

MIKROCOP d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 587 42 80
Mikrocop je vodilni ponudnik celovitih IT rešitev in storitev za digitalno poslovanje. S povečevanjem učinkovitosti in zagotavljanjem zakonske skladnosti podpira podjetja na ... Več