Računalništvo, telefonija
13.09.2019 08:00

Deli z drugimi:

Share

WEBSI dan 2019

.. Na WEBSI dnevu bodo znani letošnji WEBSI Spletni prvaki, ki bodo prejeli prestižne nagrade in se zapisali v sam vrh digitalnega komuniciranja ..
WEBSI dan 2019
WEBSI dan 2019

Projekt WEBSI Spletni prvaki bo svoj slavnostni zaključek doživel na WEBSI dnevu, festivalu digitalnega komuniciranja. Na dogodku, ki se bo odvil v petek, 13. septembra v Lutkovnem gledališču Ljubljana, bodo gostili številne zanimive govornike. Predstavili bodo trende in aktualne zanimive podrobnosti na področju digitalnega komuniciranja. Konferenčnemu programu na odru pod zvezdami bo sledila še podelitev prestižnih WEBSI nagrad.

WEBSI Spletni prvaki bodo že osmič zapored izpostavili in nagradili digitalne presežke Slovenije, celoten projekt pa se bo kot vsako leto zaključil na WEBSI dnevu. Festival slovenskega digitalnega komuniciranja bo ponovno združil najboljše strokovnjake z različnih področij, ki ustvarjajo uspešne in zanimive zgodbe. Vsebine bodo podane na zanimiv način, skozi večinoma kratka, 25-minutna predavanja. Ker je na WEBSI dnevu združena slovenska (digitalna) komunikacijska stroka, je to odlična priložnost za mreženje, navezovanje novih stikov in sklepanje poslovnih priložnosti. Dogajanje bo vodil in popestril Boštjan Gorenc – Pižama.

Trendi, novosti, uspešne zgodbe

Tudi letos bodo na dogodku gostili več strokovnjakov s področja digitalnega komuniciranja, ki bodo prikazali vpogled v trende, aktualne teme in poslušalce popeljali skozi digitalne zgodbe, ki se odvijajo tako v Sloveniji kot v tujini. Ana Šušteršič (kreativna direktorica v Agenciji 101) in Uroš Svenšek (digitalni strokovnjak v Agenciji 101) bosta razpravljala, zakaj se najboljše digitalne kampanje ukvarjajo s tem, kako ujeti največ shareov. Ana Ajvi Marega (vodja oddelka za uporabniško izkušnjo v A1 Slovenija) bo govorila o tem, katerih 7 sestavin je potrebnih za uporabniško izkušnjo prihodnosti, voditelja z Vala 202 Maruša Kerec in Anže Tomič pa se bosta z Žigo Vrtačičem (Danes je nov dan) v podcastu Odbita do bita pogovarjala o alternativnem spletu.

Zarena Kancheva (direktorica marketinga in komuniciranja za regijo Srednje in Vzhodne Evrope pri Rakuten Viber) se bo spraševala, kakšna je prihodnost družbenih pogovorov ter kako lahko znamke in podjetja ostanejo pomembna tudi v novi digitalni dobi. Uroš Žižek (partner in direktor raziskav v E-laboratu) bo predaval o tem, kako je zagotavljanje odlične (digitalne) uporabniške izkušnje tudi odgovornost top menedžementa. »Komuniciranje je uspešno samo toliko, kolikor to prikazujejo analize le-tega«, pravi Matija Martek (vodja komunikacij pri Mediatoolkit), o čemer bo govoril tudi na WEBSI dnevu.

Aleksej Metelko (avtor, vodja projektov v Razvojnem centru Novo mesto) bo predstavil, kako intuicija spodbuja kreativnost in obratno. Dr. Boštjan Kaluža (Chief Scientist, Evolven) bo obrazložil strojno učenje ter kako se le-ta razlikuje od umetne inteligence. Gregor Strasbergar (MRFY) pa meni, da je družbeno omrežje izraz za birokrate, če hočeš biti dober pa moraš biti družaben – kako to počnejo MRFY, izda na konferenci.

Znani bodo WEBSI Spletni prvaki

Letos je bilo na tekmovanje prijavljenih kar 124 projektov, med katerimi bodo razglašeni WEBSI Spletni prvaki, ki bodo dobili prestižne nagrade in se zapisali v sam vrh digitalnega komuniciranja. Podeljenih bo 28 nagrad. Vsi udeleženci večerne podelitve nagrad bodo tudi prvi, ki bodo lahko prelistali novi WEBSI dosje, v katerem bodo predstavljeni vsi prijavljeni projekti, zmagovalci, strokovna in poslovna žirija, imenik agencij ter strokovni članki.

Projekt podpirajo številni partnerji: Lidl Slovenija (generalni pokrovitelj WEBSI dneva), Marketing Magazin, Radio in televizija Slovenija (VAL 202), Večer, STA, HitRadio Center, Računalniške novice, Weekend Media Festival, IAB Slovenija, Edition Digital, Svetovalno analitična družba E-laborat, Netfork Akademija za poslovni internet, Mediatoolkit, Monitor, Mestna občina Ljubljana, Nescafe Dolce Gusto in revija Internet.

Pridružite se WEBSI Spletnim prvakom na Odru pod zvezdami! (P.R.)

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem E-LABORAT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri E-LABORAT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem E-LABORAT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Srebrni partner

Secop d.o.o.

Vojkova cesta 77, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 73 80
Z več kot 20 letnimi izkušnjami lahko Secop d.o.o. zadovolji vse potrebe svojih zadovoljnih strank na področju upravljanja z dokumenti. Ponujamo: Vodilno svetovno blagovno znamko ... Več
Zlati partner

XENON FORTE d.o.o.

Letališka cesta 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 548 48 00
Xenon forte d.o.o. je podjetje s 30-letno tradicijo. V celotnem času svojega obstoja se zavzema za odličnost in verodostojnost. Skupaj s podjetji Xenon forte Zagreb d.o.o., Xenon ... Več
Zlati partner

SOPHOS d.o.o.

Germova ulica 9, 8000 Novo mesto, Tel: 07 393 56 00
Podjetje Sophos je sinonim za zagotavljanje IT varnosti in varovanje podatkov za podjetja. Danes njihovi izdelki varujejo več kot 240.000 podjetij in 100 milijonov uporabnikov. Zaupajo ... Več
Srebrni partner

LESTRA d.o.o.

Vaška pot 17c, 1235 Radomlje, Tel: 01 563 60 60
Vodilni na področju trženja projektorjev – strokovno svetovanje, izposoja, montaža in servis Z več kot 30-letnimi izkušnjami in najboljšo izbiro projekcijske opreme za vas. V ... Več